Sayfa 113/262 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon
Arama sonucu : 2092 madde; 897 - 904 arası.

Konu: ARSAN - Arsan Tekstil

1. Bende heyecan olsun diye biraz aldım.Bakalim heyecan için aldiklarimizdan zararmi karmi edicez.Gerci ben zararına mal satmam ama neyse .ytd

2. Tahtada güç gösterisi yapanlar var alislara yazıyor sonra siliyor sonra meri ve inves birbirine mal veriyor felan felan.ytd

3. Invest, Merrill robotuna oynuyor. Programı çözmüş, robottan 1 kademe kazanıyor. Ama araya robot olmayanlar girdiği için işi bozuluyor. Geçen hafta da aynısı olmuştu. Zarar edip çıkmıştı.

4. Bugun endeksin artisina tepki vermedi. Masada kalmazsa iyi. Bir elektroşok versek mi

5. Bana farketmez düşersen alırım fazla malım yok çoğunu nakit bekliyorum.Cikarsa ne hala dusersede farketmez.ytd

6. Bazen emirleri çekiyor tahtadan birden tahta kademeleri bomboş kalıyor kendi malları hariç tahtada emir yok.ytd

7. Kısa bir aradan sonra yabancı oranı yeniden %5.1 hemde bu düzeltme gününde.. Hangi arada aldılar anlamadim.Bu arada İnsanol ,düşüşlerde parça parça almakla akıllılık ediyorsun. Bende senin gibi yapıyorum böylece hem maliyeti fazla artırmamız oluyoruz hemde erken aldık ah vah demiyoruz. her düşüş kademesinde de alınca vicdanen rahat oluyorsun.Ustelik bide bugünkü gibi arada bir parça 6.10dan okuttuysan en güzel ticaret vesselam..

Sayfa 113/262 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •