Hisse duserse millet arzum a gitti o sebeple dustu. Arzumdan donsunler toparlar.
Hisse cikarsa arzuma gidenler gitti. O sebeple yukseldi
duruma gore bu 2 yorumdan birini yapanlar gelir 2-3 gune
Hisse duserse millet arzum a gitti o sebeple dustu. Arzumdan donsunler toparlar.
Hisse cikarsa arzuma gidenler gitti. O sebeple yukseldi
duruma gore bu 2 yorumdan birini yapanlar gelir 2-3 gune
hisse gayet güzel kar verdi direk taban şelalesi yapmadı rahatça dün satış fırsatı verdi şimdi fiyat dengelemesi yapar yani bu kadar neyin hesabı yapılıyor.
Krvgd zararı Kent aldım. 365 TL den aldım şu an kardayım.
Arzum hikaye koskoca Bosh Ev aletleri borsadan çıkmıştı.
Arzumda para kalmamış mali yapısını düzeltecek...
Bankadan kredi alıp borca birde faizle borçlarını katlanacaklarına
Kredisiz faizsiz halka arz var. Bir iki de süsle yurtiçi yurtdışı yatırım vs diye
Arzum'un izahnamesini okursanız iyi olur. Gerçi bizim millet okumaz. Gerçekleri yazayım da bilginiz olsun. Arzum'un halka arzı ortak satışı yöntemiyle yapılıyor. Lüksemburg'lu bir şirket kendi hisselerini komple satıyor halka. Yabancı ytırımcı almayacak arzdan. Arzum'a da herhangi bir nakit girişi olmayacak.
Kent gibi bir hisseyi hangi beklentiyle aldınız merak ettim. Türkiyenin devi Koç holdingin 49 milyar tl piyasa değerinde olduğu yerde Kent 88 milyar piyasa değerinde. Haa şimdilik kazanmışsınız güzel ama bu tarzda yatırımlara devam ederseniz eninde sonunda kaybedersiniz. Bu fiyattan Kervan gıda alan belki zarar eder ama batmaz. Ancak bu fiyattan kent alanın batma ihtimali çok yüksek.
Yer İmleri