Sayfa 113/507 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon
Arama sonucu : 4050 madde; 897 - 904 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. diğer yenilenebilir şirketleri de bayağı mesafe kayıt ettiler ve hala da devam eden hisseler var....(gesan ,europower, alfas,yeotk,kontr,cwene , smrtg....v.b) benim şu anda elimde bulundurduklarım ise bence henüz yolun başındalar...ileride atatp ,kocaer ve brlsm yenilenebilir enerji ile ilgili faaliyetleri daha çok gündeme gelecek...buda onların pozitif ayrışmasını sağlayacak..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

bende çok var 2'si tavan

3. hadi koca oğlan...gayret et...seni 40-50 aralığında görmek istiyorum...sen bunu yapabilirsin...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hadi koca oğlan...gayret et...seni 40-50 aralığında görmek istiyorum...sen bunu yapabilirsin...
    Grafikte açılışlarda bıraktığı boşlukları doldurup mu devam eder acaba sayın keko? Siz ne düşünürsünüz acaba

5.  Alıntı Originally Posted by yolcuuu Yazıyı Oku
    Grafikte açılışlarda bıraktığı boşlukları doldurup mu devam eder acaba sayın keko? Siz ne düşünürsünüz acaba
    Ben tekniğe hiç bakmıyorum dostum...inan bu güne kadar tekniğe baksaydım bu hisseyi çoktan elimden kaçıracaktım...teknik ile iş yapanlar belli bir süre sonra tecrübe kazanıyorlar o zaman da daha doğru kararlar verebiliyor...teknikte başarılı olanlara saygım var...ama dediğim gibi ben orayla pek ilgilenmiyorum..

6. Açıklamalar
    Şirketimiz dünyanın en büyük kurumsal sürdürülebilirlik inisiyatifi ve gönüllü liderlik platformu Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi'nin (UN Global Compact) imzacıları arasında yer almış ve UN Global Compact Türkiye ağı olan ‘Küresel İlkeler Sözleşmesi İmzacıları Derneği'nin üyesi olmuştur. Kocaer Çelik bu kapsamda, Birleşmiş Milletler'in 2030 sürdürülebilir kalkınma amaçları doğrultusunda yatırımlarını, operasyonlarını ve raporlamalarını UN Global Compact'in insan hakları, çalışma standartları, çevre ve yolsuzlukla mücadele alanlarındaki ilkeleriyle uyumlu şekilde sürdürmeye devam edeceğini taahhüt etmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

7. Kocaer Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarının halka arzına müteakip fiyat istikrarının sağlanması amacıyla halka arz fiyatının altında tarafımca geri alınmış olan 20.500.759,90 adet Kocaer Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarından 3,200,000 adet payın 26.09.2023 tarihinde 31,28 TL fiyat ile yabancı kurumsal yatırımcılara satışı gerçekleşmiştir. Bu işlemle birlikte Kocaer Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesindeki pay oranım %76,58'den %76,10'a oy hakkı oranım ise %87,73'den %87,47'ye düşmüştür.

Pek sevgili forum ahalisi,

Siz bilin ki, müzikal bir şey söylüyorsa bu 30 yıllık tecrübeden ileri gelir. Dün piyasada olmayan, bugün sosyal medyanın üstadı olanlar, bu tecrübeye sahip değildir. Onların görevi bellidir. Tamam mıdır.

Hadi sağlıcakla kalın. Malınıza sahip çıkın.

8.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Kocaer Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarının halka arzına müteakip fiyat istikrarının sağlanması amacıyla halka arz fiyatının altında tarafımca geri alınmış olan 20.500.759,90 adet Kocaer Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarından 3,200,000 adet payın 26.09.2023 tarihinde 31,28 TL fiyat ile yabancı kurumsal yatırımcılara satışı gerçekleşmiştir. Bu işlemle birlikte Kocaer Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesindeki pay oranım %76,58'den %76,10'a oy hakkı oranım ise %87,73'den %87,47'ye düşmüştür.

Pek sevgili forum ahalisi,

Siz bilin ki, müzikal bir şey söylüyorsa bu 30 yıllık tecrübeden ileri gelir. Dün piyasada olmayan, bugün sosyal medyanın üstadı olanlar, bu tecrübeye sahip değildir. Onların görevi bellidir. Tamam mıdır.

Hadi sağlıcakla kalın. Malınıza sahip çıkın.
    müzikal dostum..bu payların piyasaya satıldığını söylediğini hatırlıyorum..anlaşılan henüz satılmamış...3,200 adetin kurumsallara satılması ise bence olumludur...sence süreç nasıl gelişir ?? bu arada acaba siz bu gün kocaer hisselerinizi sattınız mı ?? satış hedefinize geldi mi ?? çok merak ediyorum...

ben şahsen hiç satmadım..gün boyu sadece izledim...

Sayfa 113/507 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •