Sayfa 114/735 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 905 - 912 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. Kısa süre önce KAP’a açıklama yaptınız. Vakko’ya yeni ortak mı geliyor?
    - Belirlediğimiz strateji içinde Yönetim Kurulu olarak Vakko markasına güç katacak stratejik opsiyonları yurtdışı ve içinde olmak üzere değerlendirme kararı aldık. Vakko’nun sektörde gerçekleştirdiği ilklerle dolu ve gurur duyduğumuz geçmişine yeni ilkler, yeni imzalar ekleyeceğimiz dönemi heyecanla başlatıyoruz. KAP’a yaptığımız bilgilendirmediki gibi önümüzdeki günlerde de gelişmeler oldukça yenilikleri açıklayacağız. Bu adımları büyümek için yapıyoruz.

2. Derinlik var mı arkadaşlar?

3. Tekrar buradayım 2 haftada 3,. Kez

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hedef yok

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. yaklaşık 5 aylık düşen trendini kırmanın hazırlıklarında sona gelinmiş gibi.. sınırda yaptığı fibo düzeltmesini 3,14 altına kapanışlar yaparak bozmamak şartıyla 3,36 ve 3,50 hedefleriyle yola başlar diye hiç de yatırım tavsiyesi olmayan düşüncem var.

7. bakalım ne zaman 4 e degecegiz
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

8. Şunu destekleyici bir haber gelse de neşelensek ...

Alıntı Originally Posted by Hitit Yazıyı Oku
    Kısa süre önce KAP’a açıklama yaptınız. Vakko’ya yeni ortak mı geliyor?
    - Belirlediğimiz strateji içinde Yönetim Kurulu olarak Vakko markasına güç katacak stratejik opsiyonları yurtdışı ve içinde olmak üzere değerlendirme kararı aldık. Vakko’nun sektörde gerçekleştirdiği ilklerle dolu ve gurur duyduğumuz geçmişine yeni ilkler, yeni imzalar ekleyeceğimiz dönemi heyecanla başlatıyoruz. KAP’a yaptığımız bilgilendirmediki gibi önümüzdeki günlerde de gelişmeler oldukça yenilikleri açıklayacağız. Bu adımları büyümek için yapıyoruz.

Sayfa 114/735 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •