bazıları devre kesmiş....
bazıları devre kesmiş....
İçişleri Bakanı Soylu: "(Ekrem İmamoğlu'na verilen ceza) Hakaret etmek uygun bir davranış değil."
Bakan Soylu: "(İmamoğlu'na verilen ceza) Buna Bizans oyunu deriz, bizi basamak olarak kullanarak siyasallaştırmaya çalışan, elde edeceği pozisyonlar için ortaya çıkarılmış bir süreçtir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bahçeli : İstanbul Anadolu 7.Asliye Ceza Mahkemesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında dün vermiş olduğu karar siyasi ortamı sadece hareketlendirmekle kalmamış, abuk sabuk pek çok tartışmayı da körüklemiş, böylelikle fırsatçılara gün doğmuştur.
Bahçeli : Malum olduğu üzere, ilk derece mahkemenin açıkladığı karar kesin olmayıp İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi nezdinde istinaf yolu açıktır. Bu somut gerçek ortadayken bir kaşık suda fırtına koparmak, adeta felaket naraları atmak, darbe iddialarından bahsetmek sahtekârlıktır.
Bahçeli : İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı dokunulamaz, ulaşılamaz ve ayrıcalıklı bir şahıs değildir. Hakkında tesis edilen ve kesinleşmemiş bir mahkeme hükmünü fütursuzca siyasileştirip toplumsal alanda yığınak haline dönüştürmek adalet ve hukuk ilkelerine vahim bir saldırıdır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Çatlak sesler ufaktan ortaya dökülmeye basladı,karar sonrasına ŞOV diyorlar,önce atese benzini at çık sov de,esasında deneme yap tılar nasıl bir tepki gelecek diye,yani ön çalısma,çünkü seçim zamanı geldi çattı varını yogunu ortaya koyacaklar,ama faydasız bosa kürek,KAYBEDECEKLER ve yargılanacaklar,gerçek adaletten kaçıs yoktur
Dün, Ekrem İmamoğlu,
Bugün Meral hanım Cumhurbaşkanı adayını ilan etti gibi. Siyaset bu aslında K.K yı oldu bittiye getirdiler gibi. Bu da ayrı bir olay.
İt ürüdüğüyle kalır kervan yürüyor..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri