Originally Posted by MedwiG Erdoğan: "Türk lirasına olan güven artmaya başladı. Milletime seslenmek istiyorum; gelin dövizden kendi paramıza dönelim." Başladı mı yine .? Tamamdır o zaman. [emoji106]
Originally Posted by MedwiG Erdoğan: "Türk lirasına olan güven artmaya başladı. Milletime seslenmek istiyorum; gelin dövizden kendi paramıza dönelim." Pik noktası olan 7.20 gaymeyi geçelim, 2017 ağustos dolar kuru 3.50 gayme, şimdi ise 5.80 gayme meraklısı geçer...
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
CDS: 310 düzeyinde
Originally Posted by MedwiG Erdoğan: "Türk lirasına olan güven artmaya başladı. Milletime seslenmek istiyorum; gelin dövizden kendi paramıza dönelim." Ummetim yerine milletim dediğine göre sadece onlar yetmiyor çözüm için. işler baya ciddi ...
Originally Posted by MedwiG Erdoğan: "Türk lirasına olan güven artmaya başladı. Milletime seslenmek istiyorum; gelin dövizden kendi paramıza dönelim." En son boyle dediginde dolar 3 lira idi [emoji3] SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doların hela kağıdı bile 12 dolar!
Originally Posted by MedwiG Erdoğan: "Türk lirasına olan güven artmaya başladı. Milletime seslenmek istiyorum; gelin dövizden kendi paramıza dönelim." 3,60 3,60 3,60 döviz alanın eli yanarrr
image resize service
Forum Rules
Yer İmleri