Herkese öncelikle yeniden merhaba .Evvela şunu belirteyim artık royal hissemin büyük bölümünü önceki ihale sürecinde sattım bu iş beni epeyce de yordu .Benim beklentimden çok daha uzadı .Az da olsa bir miktar bıraktım .Bana göre Royal her şeye ragmen yatırımcısına da kazandırdı çünkü 2018 kasım ayın da ilk hisselerimi 82 kurştan almıştım bu yıl 5 li rakamlara geldi tabi önceki alanlar zararını kurtaramamıştır Allah onlara da kazanmayı nasip etsin .Bu zamana kadar bu forum da zaman zaman yazdım bazılarının tepkisini çektim benim art niyetli oldugumu düşündünüz .Fakat benim hiç öyle bir niyetimin olmadıgını belirtmek isterim .Aslın da sorun holding yapısından kaynaklandı bu holdingin en temiz rasyoları en iyi şirket inanın royaldi halada royal bana göre .Şimdi gelinen noktada Royal dahil naksanı komple socarın alacagını söylüyorlar bütün sektör hatta satış sonrası ciddi yatırım da yapılacak deniyor .Her sokakta aşagı yukarı bir halıcıyla karşılaşırsınız Royal bayisi dahi olması gerekmez kime sorsanız bunun böyle oldugunu söylerler Çünkü bu dile düşdü bu sefer royal ciddi ciddi satıldı yani Naksan satıldı deniyor ytd
Yer İmleri