Herkese öncelikle yeniden merhaba .Evvela þunu belirteyim artýk royal hissemin büyük bölümünü önceki ihale sürecinde sattým bu iþ beni epeyce de yordu .Benim beklentimden çok daha uzadý .Az da olsa bir miktar býraktým .Bana göre Royal her þeye ragmen yatýrýmcýsýna da kazandýrdý çünkü 2018 kasým ayýn da ilk hisselerimi 82 kurþtan almýþtým bu yýl 5 li rakamlara geldi tabi önceki alanlar zararýný kurtaramamýþtýr Allah onlara da kazanmayý nasip etsin .Bu zamana kadar bu forum da zaman zaman yazdým bazýlarýnýn tepkisini çektim benim art niyetli oldugumu düþündünüz .Fakat benim hiç öyle bir niyetimin olmadýgýný belirtmek isterim .Aslýn da sorun holding yapýsýndan kaynaklandý bu holdingin en temiz rasyolarý en iyi þirket inanýn royaldi halada royal bana göre .Þimdi gelinen noktada Royal dahil naksaný komple socarýn alacagýný söylüyorlar bütün sektör hatta satýþ sonrasý ciddi yatýrým da yapýlacak deniyor .Her sokakta aþagý yukarý bir halýcýyla karþýlaþýrsýnýz Royal bayisi dahi olmasý gerekmez kime sorsanýz bunun böyle oldugunu söylerler Çünkü bu dile düþdü bu sefer royal ciddi ciddi satýldý yani Naksan satýldý deniyor ytd

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri