Sayfa 115/145 İlkİlk ... 1565105113114115116117125 ... SonSon
Arama sonucu : 1159 madde; 913 - 920 arası.

Konu: FADE - Fade Gıda Yatırım Sanayi Ticaret A.Ş

1. Bir ara epey bir miktar alıp büyük çoğunluğunu cüz'i bir kârla satmıştım üstadım. Elimde az bir miktar var ama ben de takibe devam ediyorum. Zaten yukarıda da yazmıştım; mal dağıtım bölgesi geçilirse ilave yaparım, yoksa böyle "uyuz" hisselere bağlayacak para yok bende...YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2. Fade Gıda yıllar itibarıyla gösterdiği gelişim kapsamında üretim kapasitesi ve ihracat miktarları açısından Türkiye'de kurutulmuş domates sektöründe faaliyet gösteren önemli firmalardan biri haline gelmiştir. Buna en son örnek olarak da şirketimizin ABD merkezli Walmart Inc. Market Zinciri ile özel reçeteli kuru domates ihracatını faaliyetlerini sürdürmesidir.

Faaliyet Raporundan alıntıdır...
    Walmart için ofis açılacak en güzel yer FADE'nin Menemen'deki Novada AVM'si...

http://www.novadamenemen.com/

3. Kağıtta yeni ve gayet aktif kurumlar belirmeye başladı...Walmart'ın ne olduğunu, ne anlama geldiğini yeni yeni anlamaya başladı bazıları...

4. "Piyasalar şu an Trump fiyatlıyor. Nasıl?

Trump, içerde vergileri kaldıracağını ve ithalat vegilerine yükleneceğini açıkladı. Çin'e % 60, diğer ülkelere % 10-20 arası.

Hesaplara göre, ABD'nin gelir vergisi toplamı yıllık 2.4 Trl USD. Fakat, ithalat vergisi ile 4 Trl USD toplanacağı ümit ediliyor. Neden ümit diyorum? Çünkü, ithalatın sert düşeceği ve bunun da gelirleri düşüreceği neredeyse kesin. Fakat, yarısını toplasalar yine de gelir vergisine yakın." ***Alıntıdır.

Walmart gibi akılla yönetilen kurumsal firmalar olası Trump dönemine ön hazırlık için TR gibi tedarikçi ülkelerde yeni bir yapılanmaya gitmek istiyor sanki...Son haberlerden çıkarımım budur...Şayet böyle bir gelişme olursa stratejik ortaklık beklentilerimi bir tık yukarı alır pozisyonuma ilave yaparım...YTD

5. Tamamen sun'i hareketler...Tahta kontrol altında yani...

6.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bankalardaki sirkülasyon bitmek üzere...Yakında yan kağıtlara geçmeye başlar spek abilerimiz...Bakalım sırada var mıyız ?...
    Yazdığımızda ISCTR 15 li fiyatlarda idi...Bankalar epey uzun bir süre dinlenme moduna girecektir ve buradan çözülen para ennihayet yan kağıtlara gelecektir...YTD

7. Sipariş haberleri (15.08.2024) geldikten sonraki durum...AKD ile de uyuşuyor...Ben bir sıkıntı göremiyorum...YTD

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Walmart için ofis açılacak en güzel yer FADE'nin Menemen'deki Novada AVM'si...

http://www.novadamenemen.com/
    Bilançoda AVM'nin değeri (Dip not:13) 916 milyon TL...Şirketin piyasa değeri 1.180 milyon TL...

Kasa + Alacaklar + Stoklar + Peşin ödenmiş giderler + Ertelenmiş gelirler = 280 milyon TL...PD/DD = 0.92

Ben bir şey bilmiyorum demekki...

Sayfa 115/145 İlkİlk ... 1565105113114115116117125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •