Sayfa 116/1012 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 921 - 928 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by memocan21 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar siz maşallah zenginsiniz..grupta milyonlar konusuluyo.. cogunuz özel muşteri.. neyse sadete geleyim.. arkadaslar tum birikimim 70bin tl.. denizbankda %23 deydi..pazartesi vade bitiyo %21.75 olmus yeni oran... kusira bakmayin ama burda yazilan faizlerin cogu 100bin uzerine.. AKTİF BONOYA GECEYİMMİ.. STOPAJ YUKSEK OLSADA 100BİN ALTI İCİN EN IYI FAIZ ORDA.. AMA BASKA OARAM OLMADIGI İCİN KORKUYORUMDA AKTİFDEN??
    AKTİF BONOYU KULLANAN ARKADAŞLARDA YORUM BEKLIYORUM
    TABLO YAPTIK O KADAR KAÇ KERE PAYLAŞIYORUZ BASKA ARKADAŞLARDA YAPTI PAYLAŞIYOR
    100 BİN ALTINDA MİKTAR İSTEMEYEN SUAN %25 VS. GÜNLÜK VEREN BANKALAR VAR YETER Kİ TAKİP EDİN

Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

2.  Alıntı Originally Posted by memocan21 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar siz maşallah zenginsiniz..grupta milyonlar konusuluyo.. cogunuz özel muşteri.. neyse sadete geleyim.. arkadaslar tum birikimim 70bin tl.. denizbankda %23 deydi..pazartesi vade bitiyo %21.75 olmus yeni oran... kusira bakmayin ama burda yazilan faizlerin cogu 100bin uzerine.. AKTİF BONOYA GECEYİMMİ.. STOPAJ YUKSEK OLSADA 100BİN ALTI İCİN EN IYI FAIZ ORDA.. AMA BASKA OARAM OLMADIGI İCİN KORKUYORUMDA AKTİFDEN??
    Hocam ufacık bile bir kaygınız varsa o yatırımdan uzak durun. Diğer bir deyişle rahat uyutmayan yatırıma girmeyin.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by memocan21 Yazıyı Oku
    Vakıfbank veya Halkbank’a sorun sıkı pazarlık yapın 24 alırsınız

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    TABLO YAPTIK O KADAR KAÇ KERE PAYLAŞIYORUZ BASKA ARKADAŞLARDA YAPTI PAYLAŞIYOR
    100 BİN ALTINDA MİKTAR İSTEMEYEN SUAN %25 VS. GÜNLÜK VEREN BANKALAR VAR YETER Kİ TAKİP EDİN

Konuya hakim olduğunuzu düşünüyorum;
    tabloda halkbank USD günlük %5 faiz veriyor gözüküyor overnight demiş yanlışlık yok değil mi?
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. stopaj indirimi kasım sonunda bitecek mi? bu konuda bir güncelleme var mı?

Alıntı Originally Posted by faaty Yazıyı Oku
    stopaj indirimi kasım sonunda bitecek mi? bu konuda bir güncelleme var mı?
    Açıklama yok uzatmayacaklar gibi.

7.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Selamlar

100.000 TL yillik % 25 baglandi diyelim. Vade bozulmadan 30 ya da 32 gunde bir her ay ana para bozulmadan içine 1.000 TL atmak istedim. Bu sistemi uygulayan bi vadeli mevduat olusumu var midir ?

Tesekkurler
    Günlük vadeli dışında bahsettiğiniz şekilde mevduat hesabı olmaz..

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Şekerciler nerde eskiden 3-4 kisi yazardi taze oran lazim.
    25,25 gunlukle devam sanirim ocak 24 e kadar (*120 gun hosgeldin faizi)

Sayfa 116/1012 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •