-
-

Originally Posted by
paramanya
27 bulsam 6ay yapardim ben %15 stopajli hali 30.81 a denk. Tabi karar senin.
öyle yaptım. dolar almaya cesaret edemedim, faizlerde bu aralar düşme eğiliminde dedim, tabi 6 ay içinde artma ihtimali de var ama ne yapalım artık kısmet dedik bağladık.
-

Originally Posted by
Chucky68
5.38 icin 60 bin usd 27 aralik tarihine dolar alirim opsiyonu yaptim . Gecen cuma...2500 tl prim verdiler..
bu işi bir türlü anlayamadım, alt limit nedir, nasıl işliyor ama eminim ki faizden daha iyi bir getirisi vardır.
-
Halkbank 250k üstü %24.5 32 gün
Halkbank 50k $ %5.5 32 gün
Halkbank 50k euro %2.75 32 gün
Halkbank günlük 250k üstü %23
9 Kasım'da alınmış oranlardır
-
bana kalırsa şu anda euro daha avantajlı parite 1.13
-

Originally Posted by
lanxcelot
bana kalırsa şu anda euro daha avantajlı parite 1.13
Üstat ama euroya verdikleri faiz sadaka gibi..
-
Selamlar
100.000 TL yillik % 25 baglandi diyelim. Vade bozulmadan 30 ya da 32 gunde bir her ay ana para bozulmadan içine 1.000 TL atmak istedim. Bu sistemi uygulayan bi vadeli mevduat olusumu var midir ?
Tesekkurler
-
Arkadaşlar siz maşallah zenginsiniz..grupta milyonlar konusuluyo.. cogunuz özel muşteri.. neyse sadete geleyim.. arkadaslar tum birikimim 70bin tl.. denizbankda %23 deydi..pazartesi vade bitiyo %21.75 olmus yeni oran... kusira bakmayin ama burda yazilan faizlerin cogu 100bin uzerine.. AKTİF BONOYA GECEYİMMİ.. STOPAJ YUKSEK OLSADA 100BİN ALTI İCİN EN IYI FAIZ ORDA.. AMA BASKA OARAM OLMADIGI İCİN KORKUYORUMDA AKTİFDEN??
AKTİF BONOYU KULLANAN ARKADAŞLARDA YORUM BEKLIYORUM
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri