Sayfa 116/999 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 921 - 928 arası.

Konu: Viop - XXV

1.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    ula ahaber dedim bir bakayım.

midem bulandı.

chpye bir takmışlar sanırsın ki ülkeyi onlar batırmış.

birde libya şöyle yunan böyle ab şöyle sanki herkesi dize getirmişiz

vay arkadaş orda çalışanların insan içine çıkacak yüzleri varmı merak ediyorum.

imanlı insanların çalışacağı bir yer değil kesinlikle
    Cnntürk ve ekürisi ile atv ve ekürisi kanalları en az 10 yıldır izlemiyorum. Kafam rahat :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    twitterda trend topic olmuş EBA Canlı ders sistemi çökmüş...şaşırdık mı? tabii ki hayır...önemlide değil zaten yav...beton dökmeye devam...
    ama yol yapıyolar ya yetmez mi o?
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

kimseyi yanıltmayayım ama sakın dolar short açmayın. 2018 de bir soktular, zararı çıkaramadık hala. tüm teminat yandı, bir de eksiye düştü bakiye. %10 tavanı1-2 kez bir %10 daha arttırdılar. Olmaz denen oluyor. Kaç ay para ödedim kuruma da hesap artıya geçti.
    Yine de yanıltmayayım insanları. Bear-bull bilir o günleri iyi bilir.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    madem doların yükselmesini istiyoruz neden 6.85 te 2 ay boyunca dolar sattık.

-derhal acil 3 yıllık orta vadeli plan yapılmalı ama somut olmalı.

-gerekirse dış kaynak alırız, olmalı
    -net bir tasarruf(kamuda) olmalı...
    -faiz enflasyonun sebebidir sloganı,asla söylenmemeli.ve bu bakıştan vazgeçilmeli.
    -güçlü bankacılık,güçlü Türkiye denmeli be bankacılık desteklenmeli.

ve en önemlisi ekonomi bakanı değişmeli.

bunlar yapıldığı anda DTH çözülme ve borsada ralli başlar....
    Bağımsız yargı olmadan ekonomide düzelme beklemek hayalcilik olur diye düşünüyorum. Güven çok önemli. Türkler parasını yurtdışına kaçırmanın yolunu arıyorsa yabancı yatırım için gelir mi?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

dow
    birde böye çizelim.

6.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    ama yol yapıyolar ya yetmez mi o?
    Hemi de duple...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    EBA çökmüş.madem uzaktan eğitim yapılıyor o zaman yüz yüze eğitim gibi tüm dersleri ve aynı saat sayısı kadar yapmayın.matematik 6 saat olmasın da 4 saat olsun.sonuçta olağanüstü bir zamandayız.

temel dersleri sadeleşmiş biçimde yapılabilirdi.bu da yoğunluğu azaltırdı..BEDEN,MÜZİK,RESİM bile var..

8.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Samimiyetimle soruyorum yarınlardan umudu olan varmi? Bu enkazi kaldirabilecek beceri deneyim akil fikire sahipmiyiz. Ben her yeni güne daha bir umutsuz uyanıyorum. Içimden bir ses diyorki bu sefer sevr tamamlanacak.
    tayyip ben bırakıyorum dediği anda... akp yerine diğer partiler geçtiği anda toparlanma başlar....

Sayfa 116/999 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •