Sayfa 116/1003 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 921 - 928 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. 2002 seçiminde meclis dışı kalan parti aynı akıbeti yaşamamak için aksiyon alır mı?

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    DXY %0.2 yukarıda, gözlerden kaçmasın...
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

3.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Böyle bir rezalet var mı ya.... Yoncaya bak. Sabah ve öğlen arasında % 2 lik marjda oynatıp durdular. 8.95 ten 9.13 e. sonra 8.98. e. bakalım akşama ne olacak..
    Sn sindoma son bir haftalık pastayı değerlendirerek kuvvetli ihtimal hangisi ?
    BADEM SPOR biliyor cvp.
    yukarda 9.13-
    aşağıda 8.95 nereye kırarsa oyöne.

4.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    2002 seçiminde meclis dışı kalan parti aynı akıbeti yaşamamak için aksiyon alır mı?
    İnsan 54 yaşındayken hayata ve siyasete başka bakar, 73 yaşındayken başka bakar...

5. parti içinde eminim bu yönde bir baskı vardır.

6.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    ayıcıklarım dikkatli olun faiz düştü ucuz diye kredi alıp şey almayın yüksekten şeyi kakalarlar size şaşar kalırsınız hem borçlanır hem de elinizdeki şeyin değeri düşer üterler ayıcıklarım sizi üterler pala bu daha önce üttü tekrar üter
    ayıcıklarım tikkat tikkat dikkatli olmaya devam edin ayıcıklarım
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    bu faizle çok koşan olmaz.. %1 altına indirsinler; esas talep orda olur...
    İnşaat işim de var benim, bağdat caddesinde kentsel dönüşüm yapıyoruz. O yüzden zaman zaman uygun yerler düştüğünde alıyorum yatırım olarak. Buna istinaden Ekim ayında kredi ile bi kaç yer aldım. Kredi faizlerinin ineceğine emin olduğum halde düşünmeden çektim 1.38 ile. Neden? Çünkü kredi faizi 1 inerse ev fiyatı 2 çıkar bu ülkede...ki öle de oldu. Aldığım yerleri ztn ucuza almıştım, şu an aldığımın üst katı 1 ay evvel aldığım bedelin %60 fazlasına satışta sahibinden de...

Bekliyim kredi faizi insin olayının ne kadar çalıştığını herkes bi oturup hesaplasın. Net olarak zararlı çıkarsınız. En iyisi kredi faizleri yüksekken çekip, düştüğünde refinansman yapmaktır Türkiye'de...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Sayfa 116/1003 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •