2002 seçiminde meclis dışı kalan parti aynı akıbeti yaşamamak için aksiyon alır mı?
2002 seçiminde meclis dışı kalan parti aynı akıbeti yaşamamak için aksiyon alır mı?
DXY %0.2 yukarıda, gözlerden kaçmasın...
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
parti içinde eminim bu yönde bir baskı vardır.
İnşaat işim de var benim, bağdat caddesinde kentsel dönüşüm yapıyoruz. O yüzden zaman zaman uygun yerler düştüğünde alıyorum yatırım olarak. Buna istinaden Ekim ayında kredi ile bi kaç yer aldım. Kredi faizlerinin ineceğine emin olduğum halde düşünmeden çektim 1.38 ile. Neden? Çünkü kredi faizi 1 inerse ev fiyatı 2 çıkar bu ülkede...ki öle de oldu. Aldığım yerleri ztn ucuza almıştım, şu an aldığımın üst katı 1 ay evvel aldığım bedelin %60 fazlasına satışta sahibinden de...
Bekliyim kredi faizi insin olayının ne kadar çalıştığını herkes bi oturup hesaplasın. Net olarak zararlı çıkarsınız. En iyisi kredi faizleri yüksekken çekip, düştüğünde refinansman yapmaktır Türkiye'de...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yer İmleri