Sayfa 117/178 ÝlkÝlk ... 1767107115116117118119127167 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 929 - 936 arasý.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Sanýrsam günün dibi 12568
    bekleðim gibi oldu ..... biraz daha aþaðý verebilir....pozlarý yazdým dayý.....
    Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.

2.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    günün dibini deðil, günün tepesini aramak gerekir gibi,
    ben shortçuyum bugün, short fýrsatlarýný kovalýyorum

3.  Alýntý Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazýyý Oku
    bekleðim gibi oldu ..... biraz daha aþaðý verebilir....pozlarý yazdým dayý.....
    Bende tezgahý petkoþ tahtasýna kurdum dayucuðum.
    Hergün týrtýklýycam tahtaciyi
    Hamdým Piþtim Yandým

4.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Sanýrsam günün tepeside 12650 gibi

Bugün hem dibi hemde tepeyi bulursam heralde hattrick yabmýþ olurum.
    Ücbeþ puanlýk standart sapma kadý kýzýnda da olur
    Hamdým Piþtim Yandým

5. bizim milletimiz biraz unutkan, ben yanlýþ mý hatýrlýyorum- togg diye bi fabrika hiç kurulmamýþtý, kurulsa bile bunlarýn araba yapmayý becermesi akla mantýða aykýrýydý, zaten yabancýlar tasarlamýþ, montaj ünitesi gibi bi þey olabiirdi bu anca.. israf projesiydi, sanayileþememiþ ülkelerin "bakýn biz de araba üretebiliyoruz" zannettikleri aþaðýlýk kompleksinin bir tezahürüydü.. falan.. forumda bile defalarca sorulmuþtu- bu fabrikayý hiç gören var mý diye, ilk prototiplerin yurtdýþýnda bi yerde ürettirildiði söylenip durdu, dalga geçmenin aþaðýlamanýn sonu hiç gelmedi

Son düzenleme : Ozan Erol; 09-07-2024 saat: 14:14.

6. Vob para katlama sanatýdýr dayucuðum.
    Mesela akcay abi yabtýðý tradeler ile tesla almýþ
    Bende fabrikayý alýcam
    Hamdým Piþtim Yandým

7. sonra togg satýlmaya baþlandý, manidar bi zamanlamayla tesla da ayný anda girdi türk piyasasýna, elektirkli arabalarýn toplam satýþlardan aldýðý pay 2023 ilk yarý %2.6 iken, bu sene ilk yarý itibariyle %7.7 oldu, haziran ayý itibariyle %10 üzerine çýktý.. piyasada satýlmakta olan 20 den fazla ev (electric vehicle) markasý var, 2024 ilk 6 ayda 35.600 ev satýlmýþ- togg 13 bin adet satmýþ, yüzde 37 ile açýk ara pazar lideri, bmw yüzde 10, tesla yüzde 9 pazar payý almýþ, togg kendinden sonraki 5 markanýn toplamýndan fazla satmýþ

devlet gitmiþ çinle pazarlýk etmiþ bi strateji izlemiþ falan, BYD yatýrým kararý almýþ, 1-2 çinli marka daha fabrika kuracak gibi, greenfield investment tabir edilen en tercih edilir doðrudan yatýrým türü.. bu tür yatýrýmlarýn 6-7 misli ekonomik katma deðer yaratan bi kaldýraca sahip olduðu hesaplanýr

fabrikanýn kurulduðuna bile inanmayan, kurulsa bile rekabet edemeyeceðine inanan, 6 senedir togg aleyhine her türlü aþaðýlamayý yayan kitle -þimdi byd pazara girecek togg zarar görür minvalinde vahvahlýyor.. ulan sizin neyinize elekrikli araba teknolojisi, silahlý drone, radar, satellite, 5.nesil savaþ uçaðý falan teknolojileri, siz gidin eþþek sevin

8. Byd gelir fabrika kurarsa çinliler piyasaya ucuza mal satar
    Bundan togg deðilde daha çok ford, toyota, woswagen, citroen gibi avrupa araç pazarý þirketleri etkilenir
    Byd daha sonralarý da avrupaya açýlýr herifler mikemmel ticaret aðý kuruyo
    Hamdým Piþtim Yandým

Sayfa 117/178 ÝlkÝlk ... 1767107115116117118119127167 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •