Genel Müdürünün konuşamamasına sadece acı acı gülüyorum... tahvil fiyatları düşmüş, faizler artmış, son 3 haftadır Amerika yavaşlamış... Sanki DowJones'a kote bu şirket.. Bu kadar kopuk özden.. Üzülüyorum..
Genel Müdürünün konuşamamasına sadece acı acı gülüyorum... tahvil fiyatları düşmüş, faizler artmış, son 3 haftadır Amerika yavaşlamış... Sanki DowJones'a kote bu şirket.. Bu kadar kopuk özden.. Üzülüyorum..
Damga pulundan bahsetmemiş yazık......
Bir de bu varmış hey Allahım aklımıza mukayyet ol
Nurol GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan, rezidansta tarım döneminin başlayacağını dile getirdi. Permakültür uzmanları ile projeden ev alanlara tarım eğitimi verip yeşil alanlar yaratmalarını sağlayacağız†açıklamasında bulundu.
sanırım bir sonraki hedef Nurol Amip Rezidans...
Kap a düşen haberdeki satış oranları ve birim fiyatları hakkında yorum yapabilir misiniz üstatlar?
Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz.
10 Mayıs Ç1 bilanço son tarihi. Görelim bakalım yüzde kaç neyden satılmış.
Aynası iştir kişinin tabiki. Sanki bir haber bekliyor da bir türlü o haber gelmiyor havasında ve gyo larda hareket var izlenimiyle hareket ediyor gibi gösteriyor. 4,7 kalesini kimsenin kıramayacağını göstere göstere ne yapmaya çalışıyor???? Herkes çalı arkadında mı hala????
geçmiş yıllarda diğer faal gelirleri kaleminden gelmiş hep kar yada zararlar.
bu kalemin içeriği nedir bilmiyorum ama gelecek bilançoyu zarar yada kar yapıcak o kalem.
Yer İmleri