Yanlış anlamayın merakımdan sordum 670×9 =60 lira demişsiniz ama ben 0.67 demişim adet olma ihtimali bu ise 0.58 alış dediğimi ne anladınız?![]()
![]()
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlış anlamayın merakımdan sordum 670×9 =60 lira demişsiniz ama ben 0.67 demişim adet olma ihtimali bu ise 0.58 alış dediğimi ne anladınız?![]()
![]()
Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.
yooo yanlış anlamam ben doğru sorulduğu vakit bahsettiğiniz varantın tahtasına baktım o gün satış emri verdim dediğiniz vakit öncesine ve sonrasına baktığımda sizin sattım dediğiniz fiyatta tek 670 adet satış vardı ilgili varantta. bu sebeple açıklayıcı olarak yazayım belki yanlışa mahal vermeyiz tekrar.
0,58 alış
0,67 satış
fark:9
670 lot * 9 kademe = 60.03 tl vs.
gelelim bir önceki sayfa açıklamanıza yani %15-20 günlük kar meselesine
siz bu kadar lot ile günde %20 yapın ayda %440 yapar. günde 60 tl * 22 = 1.320 tl yapar ayda
senelerdir bu işi yapan biri bu şekilde oyun anlayışında ise ????????
ayda %440 kazanmak yerine ve 500 işlem açmak yerine eğer borsayı bildiğinize inanıyor iseniz. 2 yada 3 işlem açarım 10 bin tl ile o bana %5 getirsin 1.500 tl yapar. günde 50 tl kazanıpta %100 kazandım diye sevinmek pekte bana mantıklı gelmiyor.
umarım sözlerim yanlış anlaşılmamıştır. saygılar
Yok yanlış anlamadım espirel cevap verdim.yüzdesl olarak % 5 günlük kanat etsek yada kazansak iyi.sermayeyi boş ver.bazen 10 bin bazen 5 bin iş inada bindi mi 50 bin lot.ama ilk alışta güzel kar yazmışsa üstüne gitmem satar geçerim dansöz gibi borsamız varken
Çok para çok kazancın yanında çok risk de getirir. 35 bin lira ile iki defa seçime girdim alım yönünde birinde %60 a yakın zarar ettim diğerinde %40 kar ettim. Bazen küçük para ile büyük kar yakalayabilirsin. Tabii 50 - 100 liranın hesabında değiliz. Şimdi maksimum varanta ayırdığım rakam 5 bin üstü risk. Hisse ve viob değişir hisseye 100 bin gir farketmez. gelelim günlük 60 lira kar konusuna bnu viopta 600 puan yapar millet günde 500 puan aldım diye şov yapıyor. gerçekten yatırdığım miktara göre her gün 60 koyayım farketmez ayda 1320 asgari ücret parası çok küçümsediniz garanti varsa neden olmasın. varant az parayla çok para kazanma hırsı yeri ya da gerçek yatırımcının spotta veya viobta aldığı pozisyonun hedgesidir.
buda bir sistemdir elbette ama biraz emeğin karşılığı alınmıyor gibime geliyor hemde yorucu. hergün bu stres yaşanacağına 2-3 günde bir belirli hesabını kitabını yaptığın güvendiğin hisseyle al sat yapsan. ayda 8-10 işlem yapsa her işlemde %1 verse riske atacağın parada 10 bin tl olsa. bin tl kar yapar. çok riskli bir piyasa elbette riski el verdikçe düşürmek zorundayız ama kazancın da strese girdiğine değmesi lazım. bence. saygılar
Yer İmleri