Sayfa 118/460 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
Arama sonucu : 3679 madde; 937 - 944 arası.

Konu: KGYO - Koray Gayrı Menkul YO

1. hepinize hayırlı olsun hisse sahiplerine de selam olsun gül gibi ortagınız oluyor adı galip öztürk...... eğer bu montofon kafayla devam eden patron takımı olurda piyasada hisse oranı yüksek ama sahibinin ezdiği hisselerin kıymetli olanlarına yeni oratak hemşom galip.....ben adamın yerinde olsam dahada alır gk gider bacak bacak üsütüne atar getirin bilançoyu karı derim

2. İlginç yorumlara şaşıyorum,
    Alttan çizer, üsten çizer diyip gittiği yöne göre ben zaten demiştim demek müneccimlik olmuş.

Arkadaşlar, hep yazıyorum kağıdın biraz da temeline bakın.
    Beklentilerine bakın. Piyasa değeri Nerden gelmiş nereye gidecek. Para neden giriyor bu iş sadece spek işi değil. Bunları hiç düşünen yok.
    Galip alttan çizdi üsten çizdi oynuyoruz sonra da çok bilmiş oluyoruz.

Bence de ya alttan çizecek ya üsten k.y yolacak. Yorumsa size yorum.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. Herkesi dinle, kendi bildiğini yap.

3.  Alıntı Originally Posted by çarşambi Yazıyı Oku
    hepinize hayırlı olsun hisse sahiplerine de selam olsun gül gibi ortagınız oluyor adı galip öztürk...... eğer bu montofon kafayla devam eden patron takımı olurda piyasada hisse oranı yüksek ama sahibinin ezdiği hisselerin kıymetli olanlarına yeni oratak hemşom galip.....ben adamın yerinde olsam dahada alır gk gider bacak bacak üsütüne atar getirin bilançoyu karı derim
    Ortalama maliyeti nedir bu galip in?

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]

4. takas lazım metro n kadar almış burdan

5. Kağıt 10 yıl önce 6.10 ları görmüş piyasa değeri 200 milyon dolarları görmiş şimdiki değerinin beş katı.
    Yani 15 tl olursa geçmiş gücüne erişecek.
    Hadi o değerler şişmişti, şişmeyeni kaç olur?
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. Herkesi dinle, kendi bildiğini yap.

6. 2.77 den satan kim ky mi yoksa sağ cep sol cep mi bu onemli var mı yardım edecek

7.  Alıntı Originally Posted by çarşambi Yazıyı Oku
    hepinize hayırlı olsun hisse sahiplerine de selam olsun gül gibi ortagınız oluyor adı galip öztürk...... eğer bu montofon kafayla devam eden patron takımı olurda piyasada hisse oranı yüksek ama sahibinin ezdiği hisselerin kıymetli olanlarına yeni oratak hemşom galip.....ben adamın yerinde olsam dahada alır gk gider bacak bacak üsütüne atar getirin bilançoyu karı derim
    herhalde beni duydu tam ortak değil sahibi olacak diğer hisse sahibi olup habire basanlara duyrulur yeni bir ortağınızın olma ihtimali artıyor

8. 30 dk başka yerdeyim.
    Geliyorum.
    Hakkımda ileri geri konuşmayın.
    Gelirken size tatlı getireceğim.

Sayfa 118/460 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz