Oo harika bir haber bu
Ne kadar boş konuşmalar var..
Yok patron arada alıp satiyormus..vs
Oo harika bir haber bu
Ne kadar boş konuşmalar var..
Yok patron arada alıp satiyormus..vs
.![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/652762
DOSYALAR: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/EK-INDIR/4028...60DEF198364F8F
DEGERLEME RAPORU 2018-01-10
YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? HAYIR (NO)
YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO)
KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI -
BILDIRIM ICERIGI
DEGERLEMEYI YAPAN KURULUS BILGI GAYRIMENKUL DEGERLEME A.S.
DEGERLEME RAPORUNUN ICERIGI KIBRIS 2017 DEGERLEME RAPORU
RAPOR TARIHI 05.01.2018
ACIKLAMALAR
ACIKLAMA
2017 YILI KIBRIS DEGERLEME RAPORU EKTE YER ALMAKTADIR.
SAYGILARIMIZLA
PERA GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
|
bu kadar takla atmaya ne gerek var milletin ahını alarak kazanacağınız paranında hayrı olmaz bırakın şu dolanmaçlı hareketleri herkes kazansın unutmayın alma mazlum ahını çıkar aheste aheste benim için sıkıntı değil şimdi çıksam olur zarar olduk az ama diğer arkadaşlar benim gibi olmayabilir
Bos konusmaktansa susmak daha iyi. Yada değerleme raporu geldi,bak bakalım geçen seneye göre farklar varmı ,bunlardan somut şeylerden bahset,milleti yanlış yönlendirme,Boşver tedbirini almistin sen zaten
O kadar acemiler ki, Marbaş alıcı Vakıf satıcı görünüyordu. Özellikle Marbaşı alıcılıktan düşürmek için bir anda Vakıfa 0,86 dan 234379 lot Marbaşın hissesini aldırdılar. Böylece tahta iyice pasifize oldu. Çok acemi pilotsun pilotcuğum, başarılı olabileceğine dair umudumu iyice yitirdim. Yanlış hissede olduğuma iyice inandım...
NOT: Yapı Krediden başka kurum mu yoktu mal almak için, tam da millet Yapı Kredi çatır çatır satıyor derken, bu satışların göstermelik olduğunu milletin gözünün içine soktun. Tüh, yandı gülüm keten helva.
Not2: Bu tahtayı bilmiyorsun sanırım; burdaki kemikleşmiş yatırımcıyı BELKİ 1,5 civarından sökebilirsin, nominal altında fazla yıpratma kendini, sana bir tavsiye, ORTAK!..
PASTA
https://twitter.com/tagokturk/status/951011276054024192
Borsa, ne bir Para Çekme Makinası ne de Kolay Para Kazanma Oyunu değildir. Aksine, tek silahı Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanın en zorlu arenasıdır... Yukarıda yazdığım kanaatlerim, asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkasının kanaatleri ile yatırım yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçınılmazdır. Profesyonellerden destek almanızı tavsiye ederim...
kağıdı sevmeyenler çıksın da bizlerde rahatlayalım. madem hiçbir beklentiniz yok neden hala takiptesiniz. aşağıdan mal almak için mi !!!? sizi sevindirecek aşağıdan mal alma umudu verece bir grafik yolluyorum. bu iyiliğimi de unutmayınız.
grafiğe göre durum pek iyi değil. yukarıdan satan arkadaşlar bayram edebilir. aşağıdan bekleyebilirer. ytd.
Yer İmleri