Sayfa 119/776 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 6201 madde; 945 - 952 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. Maalesef ki gördüğümü söylüyorum.Küçük yatırımcı olarak çok planlı bir tuzağın içine düştük Yukarıya gidiyormuş gidi yaparak hergün mal sattılar kağıdı eksiye çektiler .Daha satışlarının bittiğini düşünmüyorum tek bir elden değil çeşitli aracı kurumlar üstünden.Bu kağıda kısa vadede nerden alırsan al zarar ettirir.Alıcı geldikçe verecekler alıcı yoksa kağıdı yukarı çekecekler tekrar alıcı çekmek için .Yani ben dahil kağıdı yukarıdan alanlar uzun vadede beklemek zorunda kalabilir.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    Atatürk'ün Kurduğu T.C
    Gönderi
    114
    son 1 ayda Halka arz yapılmış tahtalara bir bakın ,günlerdir ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

En azından Safkr diğerleri gibi arz fiyatının altına gelmedi,tek sıkıntı arz a girmeyip yukardan alanlar ve düşdükçe maliyet yapan arkadaşlarda.

trade ederek belki zararlar çıkabilir fakat riskli trade edeyim derken elindeki mal artabilir çünkü tahtada prof.işlem yapanlar var,hepside günlükçü.

3. Arkadaşlar bu kağıt araç klimasından başka savunma sanayinde iş falan yaptığı Yok malesef manipüle haberlerle Yok savunma sanayinde tek gibi abuk subuk yorumlarla bizi buralara soktular hangi savunma sanayisinde ne yapmış ben bakıyorum iş anlamında hiçbirşey göremedim varsa bilen bana bi zahmet yazsın ytd

Alıntı Originally Posted by ozyurtser Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu kağıt araç klimasından başka savunma sanayinde iş falan yaptığı Yok malesef manipüle haberlerle Yok savunma sanayinde tek gibi abuk subuk yorumlarla bizi buralara soktular hangi savunma sanayisinde ne yapmış ben bakıyorum iş anlamında hiçbirşey göremedim varsa bilen bana bi zahmet yazsın ytd
    Savunma sanayisinde kullanılan cihazların soğutma sistemini yapıyor

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. otomotiv sogutma sistemlerinde en güçlü firma ayrıca metroda trenlerde tüm klima işlerini yapiyor sektöründe lider. Mal toplamak icin baski yapiyorlar Eğer sahtekarlik yapmazlarsa guzel rakamlara gidebilir.ytd

6. Rezil kagit eksiye goz kirpiyo hala

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 2.37 gözüküyor ama gelirse ilk alıcı ben olurum

VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Suanki fiyata 2,48 cilginca sovup aksama kapanista bi tavan gorup tuh bosa sövmüsüm diyesim var

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 119/776 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •