Sayfa 119/178 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 945 - 952 arası.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    12520 den şortumu tekrar giydim Erol abi
    yalnış yapmışın, sabah ilk fırsatta dön bence bu yalnıştan

yarın uzun bi yeşil gün olabilme ihtimnali yüksek.. mesela 1.temmuz vadeli akd bak, satışta bofa ağırlıklı bi tabela apd+ ve ertesi günden itibaren yukarı dönen piyasa.. bugünkü dağılım da bofa satışta ve apd+

nasıldır niyedir bi açıklama getirmeye gerek yok, yarın piyasa yukarı kapar büyük ihtimal, sabahtan long fırsatı bakıcam

2. Napsak bilemedim erol abi herif fırsatta vermişken şapsam mı ki
    Hamdım Piştim Yandım

3. 12465 den kapattım şortu, bazan büyük lafı dinlemek lazım.
    Hamdım Piştim Yandım

4. 12400 altından longladım, vatana millete hayırlı olsun

gerçi 12300 civarına kadar boşalma ihtimali mevcut hala, daha altına kayarsa bana kol kestirir, 100 puan kadar bi riski aldık bakalım, neticede kumar

5. Borsa keşkelerle dolu pişmanlık dizisidir Erol abi,
    Doğru zamanlama ve doğru poz. Vobda paraları katlatır.
    Bol sanslar.
    Ben flat takılacam
    Şortu günün dibinden kapatamadığım için kendimi iyi hissetmiyorum
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Borsa keşkelerle dolu pişmanlık dizisidir Erol abi,
    Doğru zamanlama ve doğru poz. Vobda paraları katlatır.
    Bol sanslar.
    Ben flat takılacam
    Şortu günün dibinden kapatamadığım için kendimi iyi hissetmiyorum
    açıldı, 20 dk olmadan 12400 altına gelmişti bile.. şimdi long açtım ya, benim üstüme oynamaya çalışacak, ama bilmiyor ki birazdan ekranı kapatıp çıkıcam ben, ilgilenmeyecem arada ne yaptığıyla.. akşama doğru bakarız artık, 12357 günün dibi işaretini koydum, adios

7.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

petkm kritik bi direncin üstüne attı, 22.00- 22.10 üç aydır direnç olarak çalışıyordu, maviyi yukarı kırması kuvvetli bi teknik sinyal

tekniği bi yana bırakırsak 1.7 milyar dolara petkim olmaz, bu tesisin sıfırdan kurulum maliyeti en az 7 milyar dolar, 2007 yılında özelleştirme satışı 4 milyar piyasa değeriyle gerçekleşmişti
    pektimin günü olmaya aday bi gün,
    23.40- 23.50 üstünde momentum kazanır

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

kozalar uzun süren bi konsolidasyon fazını yukarı kırıyor gibiler.. bunlar hakkında bi takım hikayeler var, önce birleşecekler sonra tek şirket olarak satılacak.. bunun gibi bi şey.. zaten sonsuza kadar tmsf bünyesinde tutulması beklenemez, nasıl telsim vodafona satıldıysa bu da eninde sonunda satılması gerek, şimşek de zaten bayılır böyle bi özelleştirmeye.. eli kulağında olabilir haber akışının, yoksa niye yukarı kırsın 7-aylık sıkışmayı

kozaa chartını koydum ama birleşmeden en karlı çıkacak olanın ipeke olduğunu duymuştum bi ara
    ana şirket olan kozal bilanço açıkladı, kötü bilanço.. gerçi halk yatırım beğenmiş, tut'tan al'a yükseltmiş tavsiyesini, garanti yatırım sonuçları nötr bulmuş.. bofa kozala indirdi malı eksi 5 oldu, kozaa-ipeke iklisi de eksi 2 olmuştu, şimdi artıya dönüyorlar.. kozal ne yapacaksa kozaa+ipeke onun iki katını yapacak, o yüzden kozaldan uzak durmak lazım, diğer ikisi fişek gibi gidebilir

Sayfa 119/178 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •