Sayfa 119/987 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Kanuna göre seçime 1 yıldan az kaldıysa erken seçim yapılamıyor. Seçim Haz.23'de olduğundan, Haz.22'den sonra erken seçim olamıyor.

Tabi bir kılıf bulurlarsa ayrı...
    Genel seçimlere 1 yıldan az kaldıysa ARA SEÇİM yapılamaz. Onun istisnası da var. O da seçim çevresinden herhangi bir milletvekili yoksa yıl sınırlaması kalkar. Neyse bu ara seçim, erken seçim veya seçimlerin yenilenmesi değil.

Erken seçim veya seçimlerin yenilenmesi için süre sınırı yoktur. Cumhurbaşkanı tek başına erken seçim kararı alabilir ya da meclisin üye tam sayısının 3/5'inin (360 mv.) erken seçim yapılması için olumlu yönde oy kullanması gerek. Cumhurbaşkanı alırsa 3.kez seçilemez. Meclis alırsa 3.kez seçilebilir.

CB'nin ya da meclisin erken seçim kararı almasından itibaren 60. günü takip eden ilk pazar seçim günüdür.

Uzun lafın kısası 1 yıl süre sınırı olan seçim ara seçimdir, erken seçimler için yıl, ay, gün vb. sınırlama yoktur.

2. Bir turist cebindeki 1000 $ ını bozdurup 17.000 TL alıyor.

3 gün yeyip içip alışveriş yaparak 5.000 TL sini harcıyor.

3. gün sonunda kalan parasıyla kaç $ alabilir?
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

BAĞ-GUR emeklisi 200 gaymelik benzin alıp geldi şimdi, pos'u çektikten sonra cüzdanı cebime koyarken farkettim, hakikatten dötüm bir miktar kalkmış.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    17 teneke 5 litrelik zeytinyağım var benim ki değil kalkmak arşa ulaştı
    Abamın zeytinliği yok benim, para verince senin dahi çükün kalkardı
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Zirvedeyken mevduatta DTH oranı %70 miş, şu an için de %66 hesaplanıyor. Yorumlayabilen yorumlasın.

Haber Globalde Mustafa Destici var, bu kur hareketinde haksız kazanç söylemlerine ne diyorsunuz diyorlar, bu borsa gibi dedi, bir şey almışsın satmışsın, bunda haksız kar kazanç olur mu dedi.

Hatırladıklarım; gerçekte MB nin kamu bankaları vasıtasıyla satış yaptığı için kurun düştüğünü söylüyorlar, ne var bunda diyor.

Kim sattı da kur düştü diyorlar, çıkarken kim aldıysa o satmıştır diyor, o zaman bu ülkede spekülasyon mu yapılıyor diyorlar, error veriyor.

Valla ne ekonomiden, ne finanstan dünyadan haberi yok hiç bir siyasetçinin. Bu ülke nasıl ayakta kalıyor, şansımıza, benim gördüğüm...

6.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Bir turist cebindeki 1000 $ ını bozdurup 17.000 TL alıyor.

3 gün yeyip içip alışveriş yaparak 5.000 TL sini harcıyor.

3. gün sonunda kalan parasıyla kaç $ alabilir?
    Güzel soru 1000 doları geri alıyor bu ülke gibi bı ülke daha dünyada bulunur mu bilemiyorum.
    Mal gibi yabancılara yedirdik yağ , tuvalet kağıdı şu bu Bulgar malları bizim malları yüklendi ittir olup gitti .

Bu yeni modele ben yiyemedim al sen ye modeli denmeli .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Güzel soru 1000 doları geri alıyor bu ülke gibi bı ülke daha dünyada bulunur mu bilemiyorum.
    Mal gibi yabancılara yedirdik yağ , tuvalet kağıdı şu bu Bulgar malları bizim malları yüklendi ittir olup gitti .

Bu yeni modele ben yiyemedim al sen ye modeli denmeli .
    Yağ, hela kâğıdı gitse bir şey değil, malum yerlerde başka bir şeylerde gitmiş, Bulgar döllerine.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Gece gece yine düşüyor...

Sayfa 119/987 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •