Sayfa 119/1001 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --uzun tatilden olsa gerek
    Olabilir ama çoğu fabrika tatillerde üretime devam ediyor,ancak bu tatilde
    işler durgun olduğu için çoğu üretici tatili birleştirmişti şimdiye
    kadar full çalışan işletmelerdi.
    Bu aylarda da Avrupa siparişlerinden pek ses seda yok,
    doğalgaz yüzünden üretimlerini durdurdular ancak talepleri de keyifsiz.

Bundan sonraki verileri takip etmek gerekli diye düşünüyorum,
    doğru düzgün veri alınabilirse,diğer türlü kış zor geçecek.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by Nexus Yazıyı Oku
    Olabilir ama çoğu fabrika tatillerde üretime devam ediyor,ancak bu tatilde
    işler durgun olduğu için çoğu üretici tatili birleştirmişti şimdiye
    kadar full çalışan işletmelerdi.
    Bu aylarda da Avrupa siparişlerinden pek ses seda yok,
    doğalgaz yüzünden üretimlerini durdurdular ancak talepleri de keyifsiz.

Bundan sonraki verileri takip etmek gerekli diye düşünüyorum,
    doğru düzgün veri alınabilirse,diğer türlü kış zor geçecek.
    Üretim firmaları genelde yılda 2 hafta kadar full tatil yapıp makineler için yıllık bakım yaparlar. Bu sene bayram birlestirme fırsat oldu dusuncesindeyim.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    hayır şu fiyata gelirse al ve şu fiyata gelen malı satış yaz...

uzun vadede bugün bayağısını kapadım sadece 9 kontrat kaldı...
    sizin için hesabıma girip baktım orada şart ekle butonu var bizim kurumda.son fiyat yukarı son fiyat aşağı alış yukarı alış aşağı vb . şartlar vardı.birde şart fiyatı...kurum yf. ...

not:sadece hesabıma girip baktım.ekran resmi filan almayı bilmem foruma birşey yollamaktan da anlamam..yoksa yollardım.ayrıntılı yazıp yardımcı olmaya çalıştım elden geldiğince.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4. Takasbank raporları.

Toplam kar (zarar)nerede ise 1.5 milyar TL artmış masada 4,2 milyar açık pozisyonda biriken kar (zarar) duruyor, birileri nakit teminat eklemiş, teminat tamamlama çağrısı o yüzden az gibi gözüküyor.

1 milyar TL nakit yatırılmış yarın 500 milyon TL kadar daha isteniyor. Hangi bankadan borsa için kredi veriliyor kolaylıkla tespit ederler, rakamlar büyümüş.

Büyük çarpışma var, henüz bir taraf galip diyemeyiz.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Cook anlamam ama seçime gider iken buradan çıkan paranın USD ye gitmesinden kkm deki paranın USD gitmesinden ödü kopar bunların. MB SPK BDDK var ellerinde istediği atı oynatır cezayı kütükler hukuk vs yok. Zaten beleş para veriyor her türlü seçime kadar izin vermezler şayet tersi olursa akp nin yok olması seçimi kaybetmekten ibaret değil bide bunun hesap sorma kısmı var. Bunlar bir şekilde seçimi kazanmak istiyor yada pılını pirtisini toplayıp gidecek. Bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor

6. Bunlar olmasa liyakatli kişiler olsa şuan ki fırsat ile ülke bir iki seneye borcu sıfırlar.

Bende siyasetden anlamam .anlasam köyüme muhtar olurum nasıl olsa işim gücüm yok...
    Köyüme muhtar olsam hep hayalimdir.....Şöle kurulsam masanın başköşesine...azaları toplasam şööle...ve en demokrat ve kucaklayıcı tonda onlara ....." azalarım ! bugün hangi kaaadı alıyoruz " diye sorsam
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8. Türkiye Cumhuriyeti kaba hesap en az 5 trilyon dolar eder. Siyasetin çetin geçmesi normal.

Şirketlerde bile yönetimi ele geçirmek yatırımcı savaşı oluyor. Bizim sitede komşuma 2 oy veriyorum 3 oy hakkını toplu kullanıyoruz.

Her alanda gördüğümüz rekabet. Öte yandan adil bir rekabet olur ise ilerleme olur yoksa yıpratıcı rekabet tüme zarar verebilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 119/1001 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •