Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 12/924 İlkİlk ... 210111213142262112512 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 89 - 96 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    sayın kalav, benim portföyümün başçavuşu gedza yı en iyi tanıyan sizsiniz. sizce ne zaman hareketlenmeye başlar varmıdır öngörünüz? bırakmaya falan niyetim yok zaten, tavsiye ettiğiniz gibi 50 lot 100 lot çoğaltıp teğmenliğe terfi ettirmeyi düşünüyorum.
    sn. Kuluçka, hareket devam etmekte..r hareketten kastınız nedir ? Açıklarsanız cevap vermeye çalışacağım.
    Tabi tamamen deşifre etmeden.
    Bende sizden farklı davrannıyorum ,ilk 2,89 ile pozisyona başladım ve arttırmaya devam ediyorum.
    Sebebi, içeriğini ,iskontosunu bilmemve yerli ve global malı inceleme şirketlerine göre teyidinin gelmesi...
    Bugün için güncel değeri 33,87 TL dir.
    Bunu güvenilir kaynaklardan bilmem bana yetiyor.
    Saygılar

craps, pawnstar, svilengrad
    Son düzenleme : thejackalav.; 27-06-2020 saat: 22:42.
    hakuna matara....memento mori.

2.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    sn. Kuluçka, hareket devam etmekte..r hareketten kastınız nedir ? Açıklarsanız cevap vermeye çalışacağım.
    Tabi tamamen deşifre etmeden.
    Bende sizden farklı davranıyorum ,ilk 2,89 ile pozisyona başladım ve arttırmaya devam ediyorum.
    Sebebi, içeriğini ,iskontosunu bilmemve yerli ve global malı inceleme şirketlerine göre teyidinin gelmesi...
    Bugün için güncel değeri 33,87 TL dir.
    Bunu güvenilir kaynaklardan bilmem bana yetiyor.
    Saygılar

Net ve faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz, teşekkür ederim.

Burada aklıma takılan bir soru var:

Siz sürekli elinizdeki miktarı arttırıyorsunuz. İyi, güzel, hoş ama bu kadar sığ bir tahta fiyat bahsettiğiniz seviyelere geldiğinde tahta daha sığ olacaktır.

Bu durumda o sığ tahtadan nasıl satıp çıkmayı düşünüyorsunuz.

Ben kendi adıma fazla almaktan bu nedenle çekiniyorum. Bu işin bir formülü, yolu yordamı var mıdır?

3.  Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku

Siz sürekli elinizdeki miktarı arttırıyorsunuz. İyi, güzel, hoş ama bu kadar sığ bir tahta fiyat bahsettiğiniz seviyelere geldiğinde tahta daha sığ olacaktır.

Ben kendi adıma fazla almaktan bu nedenle çekiniyorum. Bu işin bir formülü, yolu yordamı var mıdır?
    Satmayı düžündüğümü kim söyledi, ya yada...neden öyle bir izlenime kapıldınız?
    Belki hissedarı olacağım..cool';

hakuna matara....memento mori.

4.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku

şimdiye kadar yk.na girecek kadar almadığın kabahat, onu ben hissede iken, çift haneye gelene kadar yapabilirdin!
    bunun kadar temiz firma bistte az bulunur.
    gncer bağfaşı ele geçirdi diye yazar durursun, neyin eksik?

5.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku

Satmayacaksanız sizin açınızdan bir sorun yok.

Ben hedefe gelirse satacağız diye düşündüğümden, sizin de satacağınızı zannetmiştim.

Hedefte satımayacaksa hisse ili ilgili başka hesaplar var demektir.

Beklenti çok boyutlu demek ki.

Bizlerin ne yapmasını tavsiye edersiniz?

Ne yönde beklelenti içerisnde olabiliriz?

Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku

gedza olarak değilde diğer sığ hisselerden edindiğim tecrübeye göre cevap vereyim. bir gün gelecek tüm basamaklarda 20 şer 50 şer bin lotları göreceksiniz,belki dahada çok. alan satanı basamakları takip edemeyeceksiniz,o kadar hızlı işlem olacak. mal alınıyorsa yada satılıyorsa bu zamanlarda gerçekleşecek, sonra yine deniz durulacak,hiç hareket olmayacak adeta çarşaf gibi su. bekleme,bezdirme günleri falan derken tekrar hızlanma hacim artışı vsvs... sizin hedefinize yakın bir yerlerde işlem hacminde kudurma görürseniz verip çıkarsınız yoksa ters akıntıya yakalandığınızda ne kadar kulaç atarsanız atın hedefe ulaşamazsınız.

7.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    gedza olarak değilde diğer sığ hisselerden edindiğim tecrübeye göre cevap vereyim. bir gün gelecek tüm basamaklarda 20 şer 50 şer bin lotları göreceksiniz,belki dahada çok. alan satanı basamakları takip edemeyeceksiniz,o kadar hızlı işlem olacak. mal alınıyorsa yada satılıyorsa bu zamanlarda gerçekleşecek, sonra yine deniz durulacak,hiç hareket olmayacak adeta çarşaf gibi su. bekleme,bezdirme günleri falan derken tekrar hızlanma hacim artışı vsvs... sizin hedefinize yakın bir yerlerde işlem hacminde kudurma görürseniz verip çıkarsınız yoksa ters akıntıya yakalandığınızda ne kadar kulaç atarsanız atın hedefe ulaşamazsınız.
    Bir hisseyi alırken genelde sığ halini gördüğümüz için satarken zorlanmamak için fazla almaya çekiniyorum.

Gedza da bu yönden beni korkutuyor. Dediğiniz gibi bir hacim patlamaı olursa çıkabiliriz. Eğer hacim artmazsa bu durumda işimiz zor demektir.

Eğer sn. thejackalav diyeceği başka bir durum varsa olay değişir. Çok uzun vade yatırım yapılabilecek bir durum varsa değerlendirilebilir.

8.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    tecrübe konuşmuş olacak olan bu.

Sayfa 12/924 İlkİlk ... 210111213142262112512 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •