Originally Posted by ConSenSus SenSor 1233 genel taze ortalama.. Ha gayret.. Cuma'dan ekstra kalın sırf bugünkü alım ortalamamız ise 1231 civarı.. NasdakQ alımına da güveniyoz..
800 milyar m3 gücünde borsamız meşallah
ConSenSus SenSor bayım hoşgeldiniz
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt ConSenSus SenSor bayım hoşgeldiniz Hoşbulduk..
Originally Posted by KOÇ İşin şey yanı Olurda garan 4.xx olursa Benim BİST 48 dediğim yer bir zamanlar. Ama BİST 48 olmaz Herhalde Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Olabilir, krizlerde tepeden %60 %65 düşüş yaptı önceki krizlerde 56.000 2008 zirvesi orası da çok önemli olabilir, dax mart ayında 2008 zirvesine çok yaklaşmıştı, ordan sekti
Originally Posted by ConSenSus SenSor Cuma'dan ekstra kalın sırf bugünkü alım ortalamamız ise 1231 civarı.. NasdakQ alımına da güveniyoz.. Hoşgeldiniz bayım. bist çok nane molla gözüktü bana. iyi tradeler
Benim Çinli şimdilik şovunu sürdürüyor. Sorun şu:Ne zaman satılır?Becerimin olmadığı alan.
Originally Posted by sniper~ Hoşgeldiniz bayım. bist çok nane molla gözüktü bana. iyi tradeler Sağol, sizede iyi trade'ler.. Bist ölememiş ağlayanı çok.. Yılların yalancı TL yeşilcisi Bistik..
Forum Rules
Yer İmleri