Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 121/305 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
Arama sonucu : 2468 madde; 961 - 968 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Mercimek Yazıyı Oku
    Bugün itibari ile dava gurubumuz 50 kişiyi geçti arkadaşlar...bu sayının 100 un uzerinde olacağını tahmin ediyoruz...bizimle beraber hareket etmek isteyen herkese kapımız açık...

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ankara daki avukatsa benle 51 oldu .Noterden verdim vekaleti bugün.

2.  Alıntı Originally Posted by Mercimek Yazıyı Oku
    Bugün itibari ile dava gurubumuz 50 kişiyi geçti arkadaşlar...bu sayının 100 un uzerinde olacağını tahmin ediyoruz...bizimle beraber hareket etmek isteyen herkese kapımız açık...

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Canlar bakın ne güzel 50 kişi bir araya gelebilmiş. Ben Ankara'dayım. Eğer menfaatime olursa ben de katılırım davaya. Sadece şunu bilmek istiyorum ki dava konusu ne ve kazanırsak ne olur kaybedersek ne olur? Kazanma şansı nedir kaybetme şansı nedir? Avukat ile konuştunuz mu? Benim avukatım var. Avukat yakınlarım da var. Hakim yakınım da var. Soracağınız bir şey varsa soralım. Yardımlaşalım.

Bakın benim demek istediğim şey başından beri şuydu: Dava açıp bu Rıdvan'a güzel bir zarar verelim. Sayı çok olunca vereceğimiz zararın artacağı bir dava olsun. Birlik halinde hakkımızı alalım ve bu Rıdvan ve saz ekibi yediği tüm kakaların sonucunu aheste aheste görsün. O mühendisse ben ondan daha iyi mühendisim. Onun kafası 3 çalışırsa benim kafam 5 çalışır gerekirse. Siz aletleri hazırlayın ortalığı Dust 2 ye çevirelim. Tüm gücümüzle vuralım. Tüm yolları tıkayalım. Ben bir elin parmağı kadar lotumla pis bilendim buna. Ortalamam da 0.78 TL. bilmek isteyen varsa.

Siz biz diye ayırmayın. Hepimiz aynıyız. Bir bildiğiniz varsa herkese söyleyin. Boş laf dalaşlarının mağduriyete hiçbir faydası yok ve zamanı da değil. Ulan nasıl bir türüz yahu şurada tek amaç uğrunda birleşemiyorken Allah göstermesin savaş çıksa yine mi birleşemeyeceğiz kendi aramızda mı kavga edeceğiz? Yok artık daha neler...
    Yasal Uyarı: Okuduğunuz tüm mesajlarım kişiseldir. Yatırım tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by itsme Yazıyı Oku
    Canlar bakın ne güzel 50 kişi bir araya gelebilmiş. Ben Ankara'dayım. Eğer menfaatime olursa ben de katılırım davaya. Sadece şunu bilmek istiyorum ki dava konusu ne ve kazanırsak ne olur kaybedersek ne olur? Kazanma şansı nedir kaybetme şansı nedir? Avukat ile konuştunuz mu? Benim avukatım var. Avukat yakınlarım da var. Hakim yakınım da var. Soracağınız bir şey varsa soralım. Yardımlaşalım.

Bakın benim demek istediğim şey başından beri şuydu: Dava açıp bu Rıdvan'a güzel bir zarar verelim. Sayı çok olunca vereceğimiz zararın artacağı bir dava olsun. Birlik halinde hakkımızı alalım ve bu Rıdvan ve saz ekibi yediği tüm kakaların sonucunu aheste aheste görsün. O mühendisse ben ondan daha iyi mühendisim. Onun kafası 3 çalışırsa benim kafam 5 çalışır gerekirse. Siz aletleri hazırlayın ortalığı Dust 2 ye çevirelim. Tüm gücümüzle vuralım. Tüm yolları tıkayalım. Ben bir elin parmağı kadar lotumla pis bilendim buna. Ortalamam da 0.78 TL. bilmek isteyen varsa.

Siz biz diye ayırmayın. Hepimiz aynıyız. Bir bildiğiniz varsa herkese söyleyin. Boş laf dalaşlarının mağduriyete hiçbir faydası yok ve zamanı da değil. Ulan nasıl bir türüz yahu şurada tek amaç uğrunda birleşemiyorken Allah göstermesin savaş çıksa yine mi birleşemeyeceğiz kendi aramızda mı kavga edeceğiz? Yok artık daha neler...
    arkadaş 50 kişi dediğin % 10ve üzerinde bir rakam. ve ne menfaati bekliyorsunuz.davayı tabiki kazanacağız bu rezaleti bilmeyen mi var. davayı kazanmak size yetmezmi. burada yazılanları okuyunca şaşırıyorum.
    maden ankaradasın avukatımız da ankara da. git yüz yüze konuş..
    yt değildir

Alıntı Originally Posted by KERASUS PASCHA Yazıyı Oku
    arkadaş 50 kişi dediğin % 10ve üzerinde bir rakam. ve ne menfaati bekliyorsunuz.davayı tabiki kazanacağız bu rezaleti bilmeyen mi var. davayı kazanmak size yetmezmi. burada yazılanları okuyunca şaşırıyorum.
    maden ankaradasın avukatımız da ankara da. git yüz yüze konuş..
    yt değildir
    kardeş bana özelden yazmışsın ben avukat ücreti istedi diye yazdımmı ki öyle anlamışşsınız.
    avukata vekalet vermeden davaya müdahil lmanın mümkün lduğunu yazıyrum.ama siz anlamak istediğiniz gibi anlyrsunuz.
    hayatında belkide hiç bir davaya müdahil lmayanlar burda hukuki bilgi sunmaya çalışıyrlar.
    isteyen avukata vekalet verir ben bunun başka ylununda lduğunu yazıyrum.
    ne haliniz varsa görün
    saağlıkla kalın

5. Bu işi, hakkımızı yasal yollarla aramak en sağlıklısı.Biz burda boşuna birbirimizi hırpalıyoruz. Sizlerede aynı yolu izlemenizi tavsiye ederim birlikten kuvvet doğar.

6.  Alıntı Originally Posted by speedyy Yazıyı Oku
    Bence inşallah spk bi karar alırda herkezin lotu kadar m2 cinsinden tapu çıkarma hakkımız olur veye herleze açık ihale ile binayı sattırır bizde hakkımızı alırıZ çelikel aileside sürüm sürüm sünür inşallah

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bina ın satılı ve Anelt ortaklarına payları ödenip Anelt in de fesih olması yatırımcılar için iyi olur

Ama sadece Anelt tin gayrimenkullere ortaklık oranı satılma durumu oluşursa, kimse hakşm ortak olamadığı varlığı almak istemez, bu durunda fazla talep olmayabilir ve satış düşük fiyattan gerçekleşebilir

7.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Bina ın satılı ve Anelt ortaklarına payları ödenip Anelt in de fesih olması yatırımcılar için iyi olur

Ama sadece Anelt tin gayrimenkullere ortaklık oranı satılma durumu oluşursa, kimse hakşm ortak olamadığı varlığı almak istemez, bu durunda fazla talep olmayabilir ve satış düşük fiyattan gerçekleşebilir
    Bende dusuncenize katiliyorum

8. 5 kardeş anlasamayip 1 milyarlık yeri satmaya kalkarsanız 100 milyona gider oda borca gider.malumun ilanı ama akıllı olur akıllı davranirsaniz herkes kar eder hacı maho.bu durumda ridvanda malından olabilir o bu riski göze alır mı.ben olsam almam.akilkiysa bir adım atar değilse kaptanla beraber bu gemi batar

Sayfa 121/305 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •