Sayfa 121/181 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171 ... SonSon
Arama sonucu : 1447 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Fotojenik Hisseler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by Hll55 Yazıyı Oku
    Ustat uzun vade FENER icin yorumunuz nedir
    br istek de ben yapmak istiyorum sn don kişot..
    aslında sayfanızda pek istek kabul etmiyosunuz ama yine de rica ediyorum..

teknosa için..

2ç kar açıkladıktan sonra da düştü..
    3ç 17m kar açıkladı ertesi günü düştü..

sizin yorumunuz nedir?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    TEKNOSA

Grafiğine bakıldığında Mart başında 3.35 olan fiyatın Haziran sonunda 6.81'e
    ulaştığı ve hissenin 4 ayda % 103 primlendiği görülüyor.

Bunun ardındaki sebep araştırıldığında 0.96 milyon olan karın ikinci çeyrekte
    yaklaşık 10 kat artışla 9.07 milyona ulaştığı anlaşılıyor. Bizler şirket karlarını
    3 ay gecikmeli öğreniyoruz. Halbuki şirketin muhasebe departmanı her ay
    gelir-gider hesabı çıkarıyor.

2 nci çeyrek sonundaki düşüşü beklentinin gerçekleşmesi ve yatırımcıların kar
    realizasyonuna gitmesine yorabiliriz. Her ne kadar şirket karı yıl bazında % 70
    oranında artmış olsa da 2 nci çeyreğe göre 3 ncü çeyrekte satış gelirleri düşmüş,
    hızlı kar artışı yerini gerilemeye bırakmış. Haliyle bu durum hisse fiyatına yansımış.

https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    TEKNOSA

Grafiğine bakıldığında Mart başında 3.35 olan fiyatın Haziran sonunda 6.81'e
    ulaştığı ve hissenin 4 ayda % 103 primlendiği görülüyor.

Bunun ardındaki sebep araştırıldığında 0.96 milyon olan karın ikinci çeyrekte
    yaklaşık 10 kat artışla 9.07 milyona ulaştığı anlaşılıyor. Bizler şirket karlarını
    3 ay gecikmeli öğreniyoruz. Halbuki şirketin muhasebe departmanı her ay
    gelir-gider hesabı çıkarıyor.

2 nci çeyrek sonundaki düşüşü beklentinin gerçekleşmesi ve yatırımcıların kar
    realizasyonuna gitmesine yorabiliriz. Her ne kadar şirket karı yıl bazında % 70
    oranında artmış olsa da 2 nci çeyreğe göre 3 ncü çeyrekte satış gelirleri düşmüş,
    hızlı kar artışı yerini gerilemeye bırakmış. Haliyle bu durum hisse fiyatına yansımış.
    elinize sağlık sn don kisot..

4. Tebrikler donkisot. Acaba her hafta ne yazdigini burayada ptesiden once yazabilirmisin lutfen.

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
     Alıntı Originally Posted by Ceng Yazıyı Oku
    Tebrikler donkisot. Acaba her hafta ne yazdigini burayada ptesiden
    once yazabilirmisin lutfen.

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sanırım Hisse.Net Haftalık Sanal Portföy Yarışması ndan söz ediyorsunuz. Yarışmada
    19 hafta geride kaldı. Her hafta katılmaya gayret ettim fakat şu ana kadar 2 kez
    3 ncülük elde edebildim. Gerçi geride kalan süre zarfında henüz 3 kez tabelaya giren
    kimse de olmadı. Buradan birilerine göre pozisyon belirlemenin başarı için yeterli
    olmadığı sonucu ortaya çıkıyor.

Yarışmada oyunu kuralına göre oynamak ve agresif pozisyon açmak şart. Maddi kayıp
    söz konusu olmadığı için sanal yarışmada reeldekinden daha fazla risk almak gerekiyor.

Tekniği/temeli 4/4 lük olsa da bir hisse birileri elinden tutup "Kalk gidelim" demedikçe
    hareket etmiyor. Sahipli veya spekülatörlerin sevdiği hisselerin hangileri olduğunu
    öğrenmek için başlığın ilk sayfalarında kayıtlı "Tacirlerin Sevdiği Kağıtlar" tablosuna
    bakmanız gerekiyor.

Yarışmaya Ana Pazar a dahil hisselerle iştirak ediliyor. Siz en güzeli gruplara dahil 412
    hissenin tamamının haftalık/günlük/saatlik grafiklerine tek tek bakın. Bunlardan her
    periyotta yönü yukarı olanları bir köşeye not edin.

Yarışma için yazdığınız hisselerin en çok yükselenler listesinde yer alması, tavandan/
    alıcısız kapatması da yeterli değil. Bu performanslarını 5 gün boyunca sürdürmeleri
    gerekiyor. Hisselerin karakterini belirlemek için önceki dönemlerde nasıl hareket
    ettiklerine göz atmalısınız.

Yarışma katılım linki açılır açılmaz tercihte bulunmayın. İlk hamleyi diğer yarışmacılara
    bırakın. Hafta sonunda medyada çıkan haberlere dikkat kesilin. Herkesin yazdığı
    hisselerle yarışmaya katılmayın. Sizinle aynı veya benzer hisseleri yazan üyeler varsa
    bir adım öne geçebilmek için belirlediğiniz oranları değiştirin.

Son olarak sakın reel ile sanalı birbirine karıştırmayın. Avucunuzda iki ucu keskin bir
    bıçağı tutuğunuzu unutup ekmek keseyim derken kendi elinizi kesmeyin.

Aklıma gelenleri sıraladım. Bunca tüyodan sonra önümüzdeki hafta dereceye girmeniz
    şart oldu.
    https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

6. Sn Donkişot merhaba, öncelikle selamlar ve afiyetle..
    Ben ondördüncü sayfa ya kadar baktım fakat göremedim sanırım. Tacirlerin sevdiği hisseler tablosunu rica ediyorum.
    Saygı, sevgi ile..!

7.  Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Tacirlerin Sevdiği Kağıtlar

Spekülatör/Trader yerine Tacir kelimesini tercih ettim.

Hisselerin karşısındaki rakamlar son 2 yıl içinde
    düzenli takip ve disiplinli trade ile 1 TL'lık yatırımın
    dönem sonunda ulaştığı değeri gösteriyor.

Sanırım bahse konu paylaşım bu, 19 Şubat 2017 de yazılmış.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8. Sayın Don Kişot Merhaba,
    Güncel "gösterge bono faiz oranları"nı nereden takip edebiliriz bilginiz var mı?
    İnsan iki şeyi bilmelidir:
    1.Haddini. 2.Hesabını.

Sayfa 121/181 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •