Sayfa 122/347 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon
Arama sonucu : 2771 madde; 969 - 976 arası.

Konu: DGATE - Datagate Bilgisayar

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum tecrübelerim yarın tekrardan hareketlenecek diyor...çok sıkıntı olduğunu düşünen yarın satabilir..ama endeks artık düzelecek ise 16 tl lerden 5,30 lar çok kelepir fiyatlardır o yüzden de risk yine de azdır..ama endeks düşmeye devam edecekse o zaman sıkıntı olabilir tabi...

ama bu gün dolar düştü..topiklerde bazı arkadaşlar da dolarlarını satıp hisselere geçmek istediklerini söylüyorlardı...demek ki artık seçim belirsizliği de bittiğine göre genel anlamda dolar satıp hisselere geçiş vakti geldi gibi...ki bu gün ilk önemli olumlu işaretler de bu yönde idi...buda hisseler arasında aşırı düşmüş datagate gibi hisselerin agresif olacağını işaret ediyor....geçen gün yaptığım yorumda artık datagatenin çıkışlarda başrol oynayabilir diyordum...bu gün hakketen de bunu yaptı...
    Hocam endeks 94100 lerde iken tavana gitt ayrıca gün boyu endekse ayak uydurdu kapanışta endeks 94450 oldu bu %10 düştü kapanışa yakın bu kadar çok düşmesinin sebebi tavana yakın alıp yarın için %10 yapıp satmayı düşünenlerdir onların bir planı varsa speğin de var yarın %10 çıksa tavandan alan zararı anca kurtarır mıhtemelen tavana yakın kapatacaktı ama spek bunları görünce malı verdi inşallah 4 88 den spek malı yerine koymuştur eğer spek bundan sonra götürecekse malı aşağıdan yerine koymuştur eğer speğin bekleyecek zamanı varsa daha da düşürür ve oradan malı yerine koyar YTD

SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum tecrübelerim yarın tekrardan hareketlenecek diyor...çok sıkıntı olduğunu düşünen yarın satabilir..ama endeks artık düzelecek ise 16 tl lerden 5,30 lar çok kelepir fiyatlardır o yüzden de risk yine de azdır..ama endeks düşmeye devam edecekse o zaman sıkıntı olabilir tabi...

ama bu gün dolar düştü..topiklerde bazı arkadaşlar da dolarlarını satıp hisselere geçmek istediklerini söylüyorlardı...demek ki artık seçim belirsizliği de bittiğine göre genel anlamda dolar satıp hisselere geçiş vakti geldi gibi...ki bu gün ilk önemli olumlu işaretler de bu yönde idi...buda hisseler arasında aşırı düşmüş datagate gibi hisselerin agresif olacağını işaret ediyor....geçen gün yaptığım yorumda artık datagatenin çıkışlarda başrol oynayabilir diyordum...bu gün hakketen de bunu yaptı...
    Büyük fonlar,giriş için yeni kabineyi bekliyorlar,,,,eğer piyasa dostu isimler seçilirse,alışta agresif olacaklardır.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Direnç dinlemeden ok gibi yukarı fırlattılar 5.07' ye bile hisse sattım , teşekkürler dgate

Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Harekette 2. dalga hazırlığı var 4.70 - 4.85 görülebilir.

7. Cool

Alıntı Originally Posted by emireymen40 Yazıyı Oku
    Hocam hisse sabahtan beri endekse göre hareket ediyordu ilk 5 24 vurduğunda 5 lerin altına hiç inmedi daha sonra 5 15 5 03 civarı dolaşıp durdu 5 29 dan tavana gözünü dikmişti endeks de iyiydi bu arkadaşların yüzinden spek endeksin olmasına rağmen hisseyi 4 88 lere kadar çekti bence hisse çok rahat tavandı ama spek tavandan aşırı alışları görünce onlara malı verip aşağıya çekti spek malı aşağıdan almadan tavandan alanlara sattırmadan götürmez bence yanılıyor muyum YTD

SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    spek kağıtı 16tl buraya dipin dipini buldu....artık mal kaptırmadan coşması lazım...kac günden beri korku tünelinde boğdu insanları....bu saaten sonra buralarda durursa malla giren cok olur...buda spk işine gelmez ...

8. Acadian: Kırılgan 5'li borsasında alım zamanıAcadian: Kırılgan 5 Varlık Yönetim Şirketi Acadian, kırılgan 5'li borsasındaki düşük fiyatların uzun vadeli yatırımcıyı cezbettiğini aktardı 26 Haziran 2018 Salı, 21:14 Güncelleme: 26 Haziran 2018 Salı, 21:20
    Boston merkezli Varlık Yönetim Şirketi Acadian'da baş portfolyo yöneticisi Brian Wolahan, "Kırılgan 5'li olarak tanımlanan ülkelerin para birimlerinin ve hisse senedi piyasalarının geçen 3 ay boyunca düşüş göstermesi fiyatların cezbedici gücünü artırdı. Kırıgan 5'li uzun dönemli yatırımcılar için fırsatlar sunuyor" dedi.

Wolahan kırılgan 5'li olarak gruplanan, Brezilya, Türkiye, Güney Amerika, Endonezya ve Hindistan'ın en ucuz ülkeler arasında yer aldığını, borçlanma ve politik belirsizliğin fiyatlandığını belirtti.

Borsaların 1 yıllık hareketi

Brian Wolahan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Doların güçlenmesinin hali hazırda bu piyasalara yansıdığını düşünüyorum. Belirsizlik var ama çok iyi değerler alıyorsunuz. Bu yılın sonunda, piyasaların gidişatı belli olacak. Benim beklentim daha olumlu bir hava olması yönünde"

http://www.bloomberght.com/haberler/...da-alim-zamani
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 122/347 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •