arkadaşlar temettüsü hesabına geçen varmı
arkadaşlar temettüsü hesabına geçen varmı
Temettü hesaba Cuma günü geçer.Daha önce olmaz
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...
20.03.2018 de işbanktan 500 adet alış emri girdim oda ne 77.700 den alış gözüküyor maliyete bakıyorum 72.92 den aradaki fark nedir,temttü miktarı kadar temettü ile alakası var ama ben piyasa fiyatından emir girdim piyasanın 5 tl üstünden alış yapılmış. satış ekranına bakınca kar görüyor çözemedim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
çook geride kaldı çook bir zamanlar endeks 100 ile aynı giderdi hatta daha fazlaydı bir zamanlar tüpraştan daha yüksek fiyattan işlem görüyordu otokar ile aynı rakamlarda işlem görüyordu ford 30 tl iken ttrak 70 li rakamlardaydı nerdeyse ford ttrak ı yakaladı hepsi gitti ttrak yaklaşık 4 yıldır yerinde saydı bakalım ne olacak sabır dedik bekledik bekliyeceğizde...
kardeş 7770 maliyet doğru.....dünkü ortalamadan 560 çıkarırsan ...ve ekrana sabah baktı isen açılış fiyatı 7190 olduğundan aradaki farkı size zarar olarak yansımış ..ancak 480tl lik bir farkı verilen temettüden alacaksınız...hissede 7190 ın üzerinde fiyatlandığından karda olmanız gerekiyor...aslında kısaca şu an ki fiyata 4.80 eklerseniz temettüsüz fiyatı bulursunuz
Yer İmleri