Sayfa 122/884 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 7068 madde; 969 - 976 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Benim görüşüme göre yaklaşık 2 milyon lot kaptırdı. Onu toplamamak isteyecektir. Kötü olan hacimsiz düşüyor, düşerken. Kimse alıma geçmiyor. bende para kalmış olsa köklerim bu fiyattan
    Ne zaman kaptırdı 2–3 milyonu 80–90 000 işlem hacmi varken bile baskılayamıyor kaptıracağım diye. Gerçek bir babayiğit çıksa süpürüp gidecek

HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Kademeler yükselirken kayboluyor işlemler durulunca küçük küçük kademeleri indireceğim diye uğraşıyor şapşik[emoji6] Endeks döner de indiririm diye bakıyor sanırım ama dönmezse bizimki döner.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,157
    hişşşşşşt... sakin olun.....bu spek kendiniçok uyanık sanıyor sessizce beklemekte fayda var...maliyetim 9,52 ye düştü
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by calypso Yazıyı Oku
    Ne zaman kaptırdı 2–3 milyonu 80–90 000 işlem hacmi varken bile baskılayamıyor kaptıracağım diye. Gerçek bir babayiğit çıksa süpürüp gidecek

düşüş 13,76 dan basladı. o zamandan beri takasları takipn ediyorum

5.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    hişşşşşşt... sakin olun.....bu spek kendiniçok uyanık sanıyor sessizce beklemekte fayda var...maliyetim 9,52 ye düştü
    Bende 10 üstü maliyet.Son zamanlarda maliyet indirmedim.Ama yeni fırsatlar verirse değerlendirilebilir.YTD.

6. Daha aşağılar spekin kabusu olur artık. Yapacağı tek şey kaldı günlük 1-2 yüzdelikle yukarıya gidebildiği kadar gitmek. Bize de sabırla seyretmek kalıyor...
    Sabır sabır sabır...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. %5 lik hisseyi kesinlikle kendileri alacak. Bugun başkasına satmış olsalar 9 tl den , mayıs ayında temettü ( tahminen 1 tl olursa) verdiğinde 1 tl sini alan geri almış olacak. Bu hisse 8 tl den satılırmı. Anz buna razı gelirmi. Bir tek şekilde razı gelir. Oda kendi alırsa. 8 tl den aldığı hisseyi , yükseltip 30 tl den çakınca, işte o zaman hoşuna gider

8. Bolinger daralıyor,ortalamasını yukarı kesti.hayırlı bereketli haftalar.ytd değildir.

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 122/884 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •