Sayfa 122/310 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon
Arama sonucu : 2478 madde; 969 - 976 arası.

Konu: PAGYO Panora GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Pagyo'yu sahip olduğunuz bir gayrimenkul gibi düşünün, 48 mio tl kira geliri elde etmişsiniz, bunu anaparaya dokunmadan harcayabilirsiniz. Gayrimenkulünüzün piyasa değerine bakıyorsunuz 146 mio tl artmış, bunu harcarsanız anaparadan yemiş olursunuz, bu nedenle bu tutar temettü ödemesine konu olmaz.

47-48 mio tl değer artışı harici kar 54 kuruşa kadar temettü ödenebileceği anlamına gelir, ne kadar ödeyeceği de nihayetinde büyük ortaklara kalmış bir karar. Küçük yatırımcıya düşen "ağanın eli tutulmaz" deyip beklemek.
    Kasada kaç para nakit para var ona göre temettü öder..yıllık kara bakmayın ..

2.  Alıntı Originally Posted by baysencer Yazıyı Oku
    Geçen sene verdiği oranda temettü verse 50 kuruşu geçer. Bakalım yarın piyasa nasıl tepki verecek....
    Beyler bakın bu sene 21m nakit var kasada.Benim tahminim aynı tarihte temettü dağıttığını varsayarsak ;temettü tarihine kadar topladığı kiralarıda eklersek bana göre geçen senenin altında olur. Tahminim 36-38 kuruş civarı olur.Hatalıda olabilirim.Kişisel düşüncemdir .Öngörümdür

Yatırım tavsiyeside değildir

3. geçen seneden düşük olursa kötü olur... tam bir tahmin yapmak zor ama....

temettü düşük olsada bilançoda borclar kapatılmış, sanki satışa hazır edilmis

5. toplam yükümlülükler bir yıl önce:20.000.000'larda iken 2.000.000'lara düşmüş, ama asıl önemli olan satıştan gelecek haber o nedenle uyumaya devam

6. Kemerleri bağlayın tavana gidiyoruz
    Cepteki 1 kuş daldaki 5 kuştan iyidir. Benim tavsiyemle alma,satma,tutma ; herzaman kendi kararını kendin ver.

7.  Alıntı Originally Posted by deep voice Yazıyı Oku
    Kasada kaç para nakit para var ona göre temettü öder..yıllık kara bakmayın ..
    Teorik olarak 54 kuruşa kadar ödeyebileceğini belirttim.Vurgulamak istediğim değer artışına konu rakamın temettü ödemesinde kullanılmayacağıydı. Çok niyeti varsa Martta değil Mayıs'ta öder, yine bu rakamı ödeyebilir. Ama çok düşük bir ihtimal bu. Nihayetinde sizin de dediğiniz gibi Mart ayında kasada bulunan kadar ödeyecek büyük ihtimalle.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Manisa-İzmir
    Gönderi
    412
    Blog Entries
    1

Satış?

Alıntı Originally Posted by mezedu Yazıyı Oku
    toplam yükümlülükler bir yıl önce:20.000.000'larda iken 2.000.000'lara düşmüş, ama asıl önemli olan satıştan gelecek haber o nedenle uyumaya devam
    Hisseyi sadece temettü için biriktiriyorum. Bu sebeple çok takip etmiyorum. Satıştan maksadınız nedir? Açıklarsanız sevinirim.

Saygılar...

Sayfa 122/310 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •