Sayfa 122/899 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 969 - 976 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    TYPOON ne kadar pinpirikli bir adamsın. Allah aşkına koskoca Emeklilik fonları Yatırım finansmanın raporuyla hisseden mi çıkacak ya da girecek! böyle basit raporlar tamamen KY için hazırlanır. Bi de dedelere niye taktın şimdi onu anlamadım. hisse üzerinde şu ana kadar etkisiz eleman.
    Diyorum ki böyle raporlar yayınlanmadan önce bazen hisseleri basıyorlar sonra böyle rapor yayınlanınca ky da diyorki bak adamların bir bildiği varmış ondan satıyormuş deyip satıyor sonra adamlar istediğini alınca kaldırıyorlar bunlar yaşandı bazı hisselerde geçmişte (tabi bu bir senaryo böyle bir şey olabilir mi gibisinden)

diğer konu ise tahta sahibi emekliler oldumu götürmüyor emekliler satıncaya kadar bekliyor belkide bunlar kendi aralarında anlaşmalı olabilir diyorum yani emeklilere mal taşıtılır sonra hisse kalkacağı zaman emekliler satar hisse yürür yani taşıma maliyeti emeklilik fonlarında olur olamaz mı yani böyle bir ihtimal hiç yok mu diyorsun...

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

3.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    dedeler 30 ağustosta zirve yapmış. 49.9 milyon lotla. hiç bir zaman 73 milyon lot olmamış. eylül ayı başı itibari ile çıkmaya başlamış. tamamen asla çıkmaz. tekrar toplamaya başlayacaktır. ama toplamaya başladığında geçen yaz 15 milyon lotlardan 50 milyon lota çıktılar. hisseye zerre faydası oldu mu. olmadı. BGC sıfırdan 20 milyon lota çıktı aylar içerisinde hisseye faydası oldu mu olmadı! yabancı ne zaman agresif bir şekilde toplamaya başlar o zaman bu kağıt gider. şu an için yatayın yatayında. hayat belirtisi pek yok.
    peki dolar diyelim kasım ayı sonuna kadar 5,94-6,17 aralığını test etti hisseye zerre faydası olmaz mı

4. [IMG][/IMG]

o zaman veriler farklı bende böyle görünüyor ben buna göre yorum yapıyorum

Dogru o koydugun TYPHOON. Matriks hatali veri vermis. O gunlerdeki takastaki lotlara bakarsan 547 milyondan 590 milyona oynamis. Hatali.

Alıntı Originally Posted by TYPHOON20 Yazıyı Oku
    diğer konu ise tahta sahibi emekliler oldumu götürmüyor emekliler satıncaya kadar bekliyor belkide bunlar kendi aralarında anlaşmalı olabilir diyorum yani emeklilere mal taşıtılır sonra hisse kalkacağı zaman emekliler satar hisse yürür yani taşıma maliyeti emeklilik fonlarında olur olamaz mı yani böyle bir ihtimal hiç yok mu diyorsun...
    Var. Kullerin icine meteor da dusebilir.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by TYPHOON20 Yazıyı Oku
    peki dolar diyelim kasım ayı sonuna kadar 5,94-6,17 aralığını test etti hisseye zerre faydası olmaz mı
    dolar hatırlarsan 6,25 i test etti. soda yerinden bile kıpırdamadı o zaman.

Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Kul askindan Matriks bile almis TYPHOON. Isimiz var artik her kademe oynadiginda, ya da interneti bozulup data eksik geldiginde

Sayfa 122/899 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •