Sayfa 122/987 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 969 - 976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Nebati: (Dolar/TL'de düşüş)*Ülkemiz üzerinde oyun oynanmasını engelliyoruz. 3 günde kendi imkanlarımızla dövizde bu noktaya geldik. Faiz artırılmalı diyenlere tokat gibi bir yanıt oldu.*Düşük cari açıkla yüksek büyüme gerçekleştirebiliriz. Üç günde finansal istikrarı sağladık

Nebati: Düne kadar yüksek faiz kesin çözümüdür diyenlere de tokat gibi bir cevap oldu. Yüksek faiz söylemi de aslında öğretilmiş bir yanlıştır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Doğrudan yatırım acaba neden gelmiyor. Veya hazır firma ve fabrikaları satmak doğrudan yatırım mıdır?
    Evet doğrudan yatırım teknik olarak..

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: "Döviz kurlarıyla ilgili pazartesi akşamına kadar spekülasyon, manipülasyon vardı. Şimdi köpük gidiyor. Optimal noktaya kendisi ulaşacaktır."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. O zaman yaşasın Aselsan.

5.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Bu kurlarla ihracata dayalı ve cari açığı azaltıcı abi biraz internet gezin ya millet aç kurt gibi kur indirimleri yansısın ne var ne yok alacağım diye bekliyor. Hele bu yükselişte TL'de kalan öyle bir korktu ki ne bulursa alacak aklında olan. 13' ün altına çekmeyeceklerdi 2022 oyun planını o seviyelerde ve istikrarlı olarak kuracaklardı.
    nebati hala köpük diyor..
    herhalde 6-7 kur 700 dolar asgari ücret hayali kuruyor...

6. Reuters:
    Wall Street bank J.P. Morgan said markets expect a big reversal in monetary policy and are pricing in a 16 percentage point rise in Turkey's key interest rate over the next year.

2022 de 16 puanlık artış bekliyor JP Morgan, böylece politika faizi %14 den %30 a çıkacakmış.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

7. Nah çok beklersin diye bir şarkı vardı.

8. Ya ne köpüğü ülke ekonomisinin yüzde kaçı ithalatla dönüyor evime çevreme bakıyorum yerli bir şey yok. Ya son kez o rus'a gidecektim artık gidemem diyen adam var. Şimdi bu seviyeleri de kırsın bakalım fiyatlar bir gevşesin bakalım cari açık nasıl veriliyormuş.

Sayfa 122/987 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •