Sayfa 122/1001 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 969 - 976 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Aylarca 4-5 TL arası gezen kağıdı 12 tavan sonra gidip 16.5 TL den alan insan parasını borsa da kaybetmezse gidip çiftlikbankta kaybeder. Bu tarz insanlara üzülmekle birlikte elden gelen bir şey yok.
    reyis başgan
    ülkemizde müteşebbislere çok önem verir.
    şahsı kendileri ekonomist olurlar.

çiftlikbank olmasa da yumurtabank için kredi verir.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

2. TOKİ konut ve arsa çekilişine katılmak istiyordum ama şikayetvar, ekşisözlük , tatlı sohbet vb. ortamlarda dönen şikayet- memnuniyetsizliklikleri gördükçe stres yaşamak istemedim. Ne evim var ne arsam. Elimde biraz tl. var. Onunla bıst, hişt , eksi faizli hükümete destek mevduat, rakı- balık oynayıp duruyorum.

Şimdi TOKİ ye müracaat, diyelimki kurada çıktım sözleşme, peşinat inşaat başladı , müteahhit kaçtı, yoluydu, yönetimiydi . en az 4 yıl. Zaten hayat kısa.

3.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    TOKİ konut ve arsa çekilişine katılmak istiyordum ama şikayetvar, ekşisözlük , tatlı sohbet vb. ortamlarda dönen şikayet- memnuniyetsizliklikleri gördükçe stres yaşamak istemedim. Ne evim var ne arsam. Elimde biraz tl. var. Onunla bıst, hişt , eksi faizli hükümete destek mevduat, rakı- balık oynayıp duruyorum.

Şimdi TOKİ ye müracaat, diyelimki kurada çıktım sözleşme, peşinat inşaat başladı , müteahhit kaçtı, yoluydu, yönetimiydi . en az 4 yıl. Zaten hayat kısa.

toki hikayesi yılan hikayesine döner
    demedi deme İbrahim.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Basında emekli maaşlarının asgari ücrete eşitleneceği haberi vardı.

Emekli 1000 TL lik bayram ikramiyelerine yılda 2 defalık zammın bile bütçeye 15-20 milyarlık bir maliyet getireceği söyleniyorken
    bu 12 aylık büyük zam olursa maliyet ne olabilir?

Hamdolsun, Hükümetimiz büyük. Gerekirse para basar öder.

Bu seçimde sağolsun hükümetin dokunmadığı vatandaş kalmadı.

3600 ile başladı, EYT, KYK, memur zamları, 100 milyarlık esnaf kredisi, 500 bin TOKİ konutu, arsa, işyeri say say bitmez.
    bunlar hepsi 1 kerelik işler, sonradan telafi edilebilir. lakin şu EYT olayı felaket bir durum, sonradan dönüşüde yok. EYT niçin gündemde? çünkü bu kesim 40-50 yaşlarda ve basında müdür, yönetici , haber sunucusu vs. emeklilik yaşı 65 den 60 a herkes için düşürülse daha iyi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    40-50 km lik bataryası olan hibrit arabalar sadece fren yapıldığında mı elektrik devreye giriyor.

Bu araba ile işe gitseniz rahat bir trafikte yakıt tüketimi 100 km için kaç litredir?

Benzinliye göre ne kadar bir tasarruf edersiniz.

Deneyimi olan var mı?
    +hareket halindeyken, ayak gaz pedalına basılmazsa da....

6.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    bunlar hepsi 1 kerelik işler, sonradan telafi edilebilir. lakin şu EYT olayı felaket bir durum, sonradan dönüşüde yok. EYT niçin gündemde? çünkü bu kesim 40-50 yaşlarda ve basında müdür, yönetici , haber sunucusu vs. emeklilik yaşı 65 den 60 a herkes için düşürülse daha iyi.
    EYTnin mimarı olan süleyman demirelin adının anılmaması çok üzücü. Oysaki emeklilik yaşını düşürerek tekrar yükseltilmesine sebep olan oydu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her sartta biz dudunun arkasinda oluruz.zararini aramizda toplariz diye dusunuyorum.arkadaslik boyle zamanda belli olur[emoji39]

Sayfa 122/1001 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •