Dow 33220
Altın 2047
Eurusd 1.1042
Cok degisen birsey yok
Zaten cuma hareket olmaz fazla.
Dow 33220
Altın 2047
Eurusd 1.1042
Cok degisen birsey yok
Zaten cuma hareket olmaz fazla.
Selim bey faiz artırımı Avrupa Merkez Bankası yaptı. Dolayısıyla Euro değer kazandı.. ABD de olmadı.. Boş bulduğum vakit bakicam detaylı bu konuya. Artık bunu ogrenmemiz lazım ayıp bize.![]()
Bugün birkaç itibar vericem birilerine.. Tanimadigim.. İtibar hakkım yok ayni kisiye tekrar vermek icin.. Olmuyor.. Mahçup oluyorum![]()
Bol kazanclar sevgiler
Şimdilik..
Günaydın herkese,
Ben hiç USDJPY bakmıyordum normalde. İyi ki söylediniz ve şimdi baktım. Ne kadar pürüzsüz trendler yapmış. Zamanda geriye gidip işleme giresim var. Bu arada haftalık grafikten bahsediyorum:
Ben olsam burada 132,301 egale olmadıkça ALIM yönünde olurdum, kırıldığı gibi trend algım değişirdi.
Hakikaten çok pürüzsüz. Söylediğiniz ve dikkat çektiğiniz için teşekkür ederim.
Saygılar
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Benim dedem arıcıydı. E onla kala kala ben de çat pat sempati duyuyorum arılara. O bahçeyi görünce hemen arıcı perspektifiyle baktım olaya. Hemen aklımdan "Burada çok güzel bal olur" geçti.
Arılar zevkten çıldırırdı orda olsalar.
Size de bol bol günaydın Sayın Dore
Siz de yarın öbür gün toplumdan uzaklaşıp kırda kıyıda bir ufak ev alırsanız, bahçeye böyle çiçekler ekin. Ben de yan taraftaki araziyi alıp arıcılık yaparım. paraya para demem.
Ben hamakta sallanırken arılar, sizin çiçekler sağ olsun, para basar....
Benim bundan bile haberim yok
Allahtan başlığı doğru dürüst kimse takip etmiyor da rezil olmadım (Sayın Başkara, sizi tenzih ederim - "Ne yani, ben doğru dürüst kimse değil miyim?" diye geçmesin aklınızdan)
Bir tane sabah şarkısı paylaşmak istiyorum...acaba hangi şarkı olsa...buldum
Yer İmleri