Sayfa 122/246 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 969 - 976 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Dow 33220
    Altın 2047
    Eurusd 1.1042

Cok degisen birsey yok
    Zaten cuma hareket olmaz fazla.

Selim bey faiz artırımı Avrupa Merkez Bankası yaptı. Dolayısıyla Euro değer kazandı.. ABD de olmadı.. Boş bulduğum vakit bakicam detaylı bu konuya. Artık bunu ogrenmemiz lazım ayıp bize.

Bugün birkaç itibar vericem birilerine.. Tanimadigim.. İtibar hakkım yok ayni kisiye tekrar vermek icin.. Olmuyor.. Mahçup oluyorum

Bol kazanclar sevgiler

Şimdilik..

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Japon yeninin (jxy) birkaç aylık periyotta yükseliş trendine gireceğine dair kuvvetli ipuçları var. USDJPY buralarda biraz da git gel yapar ama 136-137 civarlarından 120 başlarına düşüş için takibe başladım. Forex ile beraber jpy bazlı etf araştırıyorum..

Bilgi olsun.
    Günaydın herkese,

Ben hiç USDJPY bakmıyordum normalde. İyi ki söylediniz ve şimdi baktım. Ne kadar pürüzsüz trendler yapmış. Zamanda geriye gidip işleme giresim var. Bu arada haftalık grafikten bahsediyorum:

Ben olsam burada 132,301 egale olmadıkça ALIM yönünde olurdum, kırıldığı gibi trend algım değişirdi.

Hakikaten çok pürüzsüz. Söylediğiniz ve dikkat çektiğiniz için teşekkür ederim.

Saygılar
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Gunaydin herkse

Selim bey ve diğer herkes.. Böyle bir bahçede sabah yürüyüşü yaptiginizi hayal edin..

https://twitter.com/evrenemerak/stat...83362870337536
    Benim dedem arıcıydı. E onla kala kala ben de çat pat sempati duyuyorum arılara. O bahçeyi görünce hemen arıcı perspektifiyle baktım olaya. Hemen aklımdan "Burada çok güzel bal olur" geçti.

Arılar zevkten çıldırırdı orda olsalar.

Size de bol bol günaydın Sayın Dore

Siz de yarın öbür gün toplumdan uzaklaşıp kırda kıyıda bir ufak ev alırsanız, bahçeye böyle çiçekler ekin. Ben de yan taraftaki araziyi alıp arıcılık yaparım. paraya para demem.

Ben hamakta sallanırken arılar, sizin çiçekler sağ olsun, para basar....

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Selim bey faiz artırımı Avrupa Merkez Bankası yaptı. Dolayısıyla Euro değer kazandı.. ABD de olmadı.. Boş bulduğum vakit bakicam detaylı bu konuya. Artık bunu ogrenmemiz lazım ayıp bize.
    Benim bundan bile haberim yok

Allahtan başlığı doğru dürüst kimse takip etmiyor da rezil olmadım (Sayın Başkara, sizi tenzih ederim - "Ne yani, ben doğru dürüst kimse değil miyim?" diye geçmesin aklınızdan)

Bir tane sabah şarkısı paylaşmak istiyorum...acaba hangi şarkı olsa...buldum

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Günaydın herkese,

Ben hiç USDJPY bakmıyordum normalde. İyi ki söylediniz ve şimdi baktım. Ne kadar pürüzsüz trendler yapmış. Zamanda geriye gidip işleme giresim var. Bu arada haftalık grafikten bahsediyorum:

Ben olsam burada 132,301 egale olmadıkça ALIM yönünde olurdum, kırıldığı gibi trend algım değişirdi.

Hakikaten çok pürüzsüz. Söylediğiniz ve dikkat çektiğiniz için teşekkür ederim.

Saygılar
    Haftalık Grafikte yönün hala yukarıya dönük olduğunu düşünüyorum. Ama tabi minör trendler de oluyor.

D1 Zaman Dilimine indiğimde Satış Trendi bariz zaten ve ben de 95 PİP Risk ile satış yaptım. Hedefim bir sonraki Destek Seviyesi (132,25 +/- 10 PİP)

Zaman her şeyi gösterecek - Saygılar

Sayfa 122/246 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •