Sayfa 122/181 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172 ... SonSon
Arama sonucu : 1448 madde; 969 - 976 arası.

Konu: EUPWR - Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri San. Tic. A.Ş.

1. Şirketimiz, Portekiz'de yerleşik bir firmadan ‘Muhtelif sayıda ve özellikte Sac Köşk, Alçak Gerilim Pano, Modüler Hücre ve Dağıtım Transformatörü' alımı konusunda sipariş almıştır. Siparişin toplam bedeli 3.618.000, -USD'dir. (Üçmilyonaltıyüzonsekizbin, Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile 97.215.660, -TL)

Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2. Guzel kapattı k bugün...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. İşlem hacminde 15. Sırada yüzde 6 yükselmiş. piyasada en büyük beklentisi olan 3 5 kagittan biri forumda Metehan arkadaş tan başka tek satır yazan yok . Forum yavaş yavaş popülerliğini kaybediyor gibi. Yeni nesil ky twitter da sövmekten başka bir şey bilmiyor. Eskilerde yavaş yavaş yazmaktan vazgeçmeye başladı. Bu sadece eupwr da değil bir çok hisse sayfasında son yazı 15 gün önceye ait.

4.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    İşlem hacminde 15. Sırada yüzde 6 yükselmiş. piyasada en büyük beklentisi olan 3 5 kagittan biri forumda Metehan arkadaş tan başka tek satır yazan yok . Forum yavaş yavaş popülerliğini kaybediyor gibi. Yeni nesil ky twitter da sövmekten başka bir şey bilmiyor. Eskilerde yavaş yavaş yazmaktan vazgeçmeye başladı. Bu sadece eupwr da değil bir çok hisse sayfasında son yazı 15 gün önceye ait.
    Twitterda mantıklı bir şeye rastlamak oldukça zor, orada yorumdan çok veri paylaşımı yapan kişileri takip ediyorum. 8-10 hisse paylaşıp bir tanesi gidince ben demiştim demekten başka bir şey yapmıyor birçok kişi. Hisse.net’teki yorumlardan ise oldukça istifade ediyorum, buraları terk etmemek gerek diye düşünüyorum

5. 2. Çeyrek bilançomuzu 100 fk ile karşılamıştık, bu çeyreği 80 fk ile karşılasak yeter diye düşünüyorum. 80 fk 348.9 tl yapıyor, bakalım zaman ne gösterecek, hayırlısı

6. Yazmasakta hissedeyiz, hedefin 2026 yılına kadar satmamak. Ondan sonrası Allah kerim. Herkese hayırlı bol kazançlar diliyorum

7. Bakan Şimşek: "Yenilenebilir enerji yatırımlarını 3 yıl içerisinde ciddi bir atılımla hızlandırırsak, cari açığı azaltırız, dışa bağımlılığı azaltırız."

Birleşik Arap Emirlikleri'nin yenilenebilir enerjiye yapacağı devasa yatırım, yenilenebilir enerjinin ekonomik büyümesi ve sürdürülebilirlik için vazgeçilmez bir unsur olduğunu bir kez daha göstermekte.

Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek'in 10 yıl yerine 3 yıl içerisinde yatırımların tamamlanmasını işaret etmesi de bunu açıkça ortaya koyuyor.

Toplam yapılacak 51 milyar dolarlık yatırımın yaklaşık 27 milyar doları yenilenebilir enerji projelerine ayrıldı.

Bu, sadece büyük bir adım değil, aynı zamanda yenilenebilir enerjinin önemini ve gelecekteki rolünü de vurguluyor. Yapılan benzer yatırımlar sadece enerjiyi temizleştirmekle kalmayacak, aynı zamanda yeşil teknolojiyi destekleyerek yeni iş fırsatları yaratacak.

Geleceğimizi yeşil ve temiz enerjiye taşımak için bu tür yatırımların giderek artması, hepimiz için umut verici bir gelişme. ������ Hep birlikte Yüzümüzü Güneşe Dönmeye devam etmeliyiz.

8. özelikle arkadaşlar haklı kuşlu site resmen ben bildim ben söylemiştim çöplugune döndü her hafta 50 şirket yazan çizen adamlar ben buldum diye bagırıp duruyor...

dünya çok hızlı degişim içinde özelikle bu enerji işinde cok ekmek var...

Sayfa 122/181 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •