Sayfa 123/597 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 977 - 984 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    https://www.bornova.bel.tr/bornovada...acak-yeni-yol/
    Bornova fabrika arazisinin değerini ciddi anlamda arttıracak bir gelişme,yol çalışması tamamlandığında arazinin sol yan cepheside yola sıfır oluyor,ön cephemiz zaten Ankara asfaltına cepheliydi...Hissenin değerlendiği,değerleneceğide yok en azından fabrika arazimiz İzmir’in göbeğinde 4 tarafı yollarla çevrili çok daha değerli hale gelsin,belki birilerinin dikkatini çeker!!!
    Haberdeki resimde dikkan çeken bir nokta bizim parselin arka sol köşeden biraz istimlak olmuş sanki,oldu ise ne kadar değer biçildi?şirkete konuyla ilgili ödeme yapıldımı?bunlarda merak konusu olacaktır?!?

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
     Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Haberdeki resimde dikkan çeken bir nokta bizim parselin arka sol köşeden biraz istimlak olmuş sanki,oldu ise ne kadar değer biçildi?şirkete konuyla ilgili ödeme yapıldımı?bunlarda merak konusu olacaktır?!?
    Sayin Eksipnos35 siz kendinizi yine cok yoruyorsunuz. Bu kadar onemli bir olayi bile kap da paylasmayan bir
    yonetim ...... yoksunlari. Tabi sizin dediginiz gibi paylasmak zorunluluklari yoktur....nasilsa yatirimcinin ne isine yarayacak bu haber. Hem siz de merak etmeyin bu capsizlar ky ...ya ortaklarina kazandiracak bir sey yapmazlar. On senedir yapmadiklari gibi.
    Bir fikir yuruteyim burayi bedavaya terk etmisler....baska bir platformda
    da sadece kendileri icin bir menfeat
    saglamislardir.Yatirimcilarda deger konusunda bilgilenmemis olur.
    Bildiginiz gibi severler bir tasla iki kus vurmayi.
    Biz yinede ky icin iyi beklenti ve dileklerimizi sunalim....herseyin hayirlisi insallah.Degisen bir sey olacakmi yasayip gorecegiz.
    Ytd.
    Saygilar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Kyno Yazıyı Oku
    Sayin Eksipnos35 siz kendinizi yine cok yoruyorsunuz. Bu kadar onemli bir olayi bile kap da paylasmayan bir
    yonetim ...... yoksunlari. Tabi sizin dediginiz gibi paylasmak zorunluluklari yoktur....nasilsa yatirimcinin ne isine yarayacak bu haber. Hem siz de merak etmeyin bu capsizlar ky ...ya ortaklarina kazandiracak bir sey yapmazlar. On senedir yapmadiklari gibi.
    Biz yinede ky icin iyi beklenti ve dileklerimizi sunalim....herseyin hayirlisi insallah.Degisen bir sey olacakmi yasayip gorecegiz.
    Ytd.
    Saygilar.

Kap' ta değil ama ben yayınlayayım.

Doğanlar Köyünde,
    129 m2 arsanın İzalei Şuu satışından alınma fiyatı 300 Miyon Tl. + % 18 KDV (Şahit olduğum..) m2 si 2,400 tl si..

Hemen hemen aynı bölgenin malları..

Batı da 400 dönüm var.. 960 M tl eder.

Yani DAĞ BAŞI..(!)

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    Sayin izmirli_hoca biz bu filmi gorduk yaw. Lakin bu capsizlar batarsa kayyum kabulumuzdur dememizin sebebide budur. Yani diger hersey borclari oder...bizede bahsi gecen arazi yeter diyoruz. En azindan borsadaki ederinden fazla eder. Yoksa bu arazinin degerinin su yakin zamanda yada orta vadede kimseye faydasi yok. Olacagi zamanda ky kazanmasin diye on senedir attiklari taklalari surdururler.
    Sonucta bu iyi egitimlilerden bir beklentimiz kalmadi sayilir. Yarinin sahibi Allah.
    Ytd.
    Saygilar.

5.  Alıntı Originally Posted by Kyno Yazıyı Oku
    Ytd.
    Saygilar.

Şimdilik sadece bir gazete haberi,yapılıp yapılmadığını bile bilmiyorum,gidip kontrol etmedim,sonuçta İzmir’de bir belediyeden bahsediyoruz,bazen bir kararı almaları yada uygulamaları on yıllar sürebiliyor...Kap’da açıklanacak bir durum varsa mutlaka açıklanır,benim o konuda hiç şüphem yok,İzmir’li diğer firmalara bakarsak o konuda haklarını teslim etmek lazım,hisse fiyatı dışında tabiki,şöyle halka açık İzmir şirketlerinden bazılarının bilançolarına baktım göz ucuyla bir tanesi varki akıllara zarar,o yüzden Sezar’ın hakkını Sezar’a vermek lazım.

6.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Şimdilik sadece bir gazete haberi,yapılıp yapılmadığını bile bilmiyorum,gidip kontrol etmedim,sonuçta İzmir’de bir belediyeden bahsediyoruz,bazen bir kararı almaları yada uygulamaları on yıllar sürebiliyor...Kap’da açıklanacak bir durum varsa mutlaka açıklanır,benim o konuda hiç şüphem yok,İzmir’li diğer firmalara bakarsak o konuda haklarını teslim etmek lazım,hisse fiyatı dışında tabiki,şöyle halka açık İzmir şirketlerinden bazılarının bilançolarına baktım göz ucuyla bir tanesi varki akıllara zarar,o yüzden Sezar’ın hakkını Sezar’a vermek lazım.
    Uydu görüntülerininden baktım,şimdilik bir değişiklik yada çalışma yok bölgede,ancak o verilerde güncel değil sanırım,bölgeden geçen olurda paylaşırsa sevinirim.

7. 2019 ve ilerleyen yıllarda sermayenin üzerinde elde edilecek karlılık hepimizin yüzünü güldürür,onun dışındaki hiç bir gelişmenin kalıcı bir etki sağlıyacağını çok sanmıyorum,belki satıp çıkmak isteyenlere bir kaçış rampası olur,ben şahsen yüksek temettülü bir dönem yaşayıp,en azından bir kaç yıl iyi temettü almadan bir yere gitmeye niyetim yok,bizden kurtulmak istiyorlarsa iyi çalışır,güzel karlar elde eder,yüksek temettüler verirler ,aksi halde ömrümüz yettiğince buradayız.

8. çok özür dilerim arkadaşlar bılancoı acıklanınca gelıp yazayım diyordum geç kalmışım.

offfff berbatmı berbat bır bılanco gelmış.

biliyorsunuz benım bır excel algorıtmam var. onuda daha bugun guncelleyebıldım kusura bakmayın.

halbukı bundan once ne güzel +100 küsür puanlar veren algorıtma

bugun btcıme bakın kac puan vermış. aslında bu puanı bilanco ılk geldıgı gunden beri veriyor ancak ben sıze ancak bugun gosterebıldım.

kazaara ilerleyen yıllarda btcimi ilk 10 15 te görürsem yine yazarım. bilgi mayetınde onun harıcınde bu sayfayla işim bitti artık umarım tez zamanda kurtarırsınız.

başarılar hoşçakalın.

Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

Sayfa 123/597 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •