Sayfa 123/210 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 977 - 984 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1. Anlasiliyor .taban tavan devre kesenlere emir gondermiyor
    idealdeki degerleri yada exelldeki degerleri kullanmasi kullanicinin istegine bagli
    Aktif e yolladiginda sansa kalmiyor ornek 10 lot emir gonderiyorsunuz vadeli ve spotta aktifde bu emrin karsiligi yoksa emir yollamiyor bu emrin pasife dusmesi sadece o kademedeki lotlarin robotun emir gonderme suresinde bitmesi
    robota 50 uzerine pozisyon ac dediginiz actigi pozisyonlar 50 rakaminin altinda olmaz yukarisi olur ama asagisi olmaz sanirim ilk basta fiyati kontrol ediyor emir gonderirken fiyatin ayni olup olmadigini ve lot sayilarini kontrol ediyor sayet tahtada olan lot miktari sizinkinden az ise emir gondermiyor [ Bear Abi daha net aciklar bunu ]
    yani kisaca siz 50 uzerinde ac dediginiz zaman acilan pozisyonlar 50 ve uzerinde aciliyor 50 nin altinda 49 da bile acilmiyor [dun islemlere bakarsaniz sanirim o esnada robotun ayarlarinda 60 uzerindekiler ac seklinde idi 60 altinda 1 tane sekerbank islemi yoktur aksine 60 70 80 hatta 101 oran bile var diye hatirliyorum]

Kaynak sinirli 100k ile islem yaptigimi dusunursek %60 ve uzerine ac diyerek sabah acip aksama kadar bekleyebiliriz
    ama 1m ile yapiyorsan 60 uzerinde cok hisse olmadigi icin mecburen 100k lik 60 ve uzeri 900k lik ise 40 ve uzeri seklinde yapinca para tamamen baglanmis oluyor
    Arbitrajdaki ana kural mumkun oldugunca cok hisseye dagilmak ama yok ben risk almak istiyorum diyorsa insan o zaman butun parayi 60-70-80 verene baglayabilir

kendi yaptigimiz daha iyi biraz once soyledigim gibi ortada sinirli bir kaynak var sinirli hisse var ve bu hisselerin kademelerindeki emir miktarlarida sinirli
    arbitraj fonlari %2 getirebilir ama kisi kendisi yaptiginda %3 getiriye sahip olabilir

dun emirleri atmistim dun 450k lik bagli olanlari 0 a yakin degerlerden kapattik diyelim vade bitimine 14 gun kalmis olmasina ragmen 450k lik yeni acilan pozisyonlarin getirisi 10k civari oldu ki bu islemin getirisi bile vadeli mevduat getirisinden daha iyi

ben tl vadeli mevduat hayatimda hic kullanmadim zaten arbitaj islemine girerken tl mevduatim da yoktu dolar bozdurmadan yapmanin yolunu bulduk o sekilde basladim. suan icin hersey guzel gidiyor
    Arbitrajda olan paranin bana maliyeti aylik %2 bunun uzerinde olan getiri bana kaliyor

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Taban/tavan/devre kesme durumları koddan anlaşılamıyor o zaman doğru mu

Bizim aklımıza bile gelmeyen daha bir sürü şey vardır o zaman bu robotta.
    Böyle bir robot yazdıktan sonra bunu sadece belli kişilerin kullanımına sunmak(bir kişiye verdikten sonra başkalarına yayılmasın) mümkün mü, ideal böyle bir imkan sunuyor mu

O zaman ideal üzerindeki tanımları mı exceldeki tanımları mı dikkate alancağını belirleyen de bir parametre var değil mi, yoksa onu da bir şekilde otomatik mi hallediyor

Aktife yollandığında da iş şansa kalmış oluyor, beklenen getirinin altına düşme ihtimali onda da var.
    İdealin arbitraj robotunu denediğimi söylemiştim o aktife yolluyor, çok düşük getiriler oluştu bu nedenle

Çok eski mevduatçıyım, alternatif piyasalara yeni girdim ama tl sabit getiriden tam kopamadım bir türlü.
    22 ile bankad duracağına böyle değerlendiriyorum.

Arbitraj fonlarının çok ciddi yatırımlar yaptıklarını yöneticilerinden duyuyoruz.
    Onlar yazılım/donanım/finansal tecrübe vs. konularında bizden daha iyidir
    Ama getirilere baktığımızda sanki bizim robotlar onlardan daha iyi getiriler verir gibi görünüyor
    Siz hiç robotun getirilerini arbitraj fonlarının getirisi ile karşılaştırdınız mı
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2. şekerbankı ı toplayan kişi elinden çıkaramadı sanırım gücü yettiğince yukarıda tutmaya çalışıyor.
    dün iki kere taban ve tavan arasında gitti geldi.

tam adam batırmalık bir volitilite
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3. benim yukarıda bahsedilen böyle güzel robotum yok.

yazılım bilmem.
    konu bana oldukça uzak.
    her şey manuel bende.
    yorucu oluyor ama keyifli.
    en büyük sıkıntım devamlı takip de olmak.
    birde çok fırsatı göremeden kaçırıyor olmak.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4. Dün SKBNK viop-spot farkı 0.08 iken satıp yeter uğraşamıcam demiştim. Bugün yine fark 0.18 lere geldi, yine bağlayacağım galiba.
    Hastalık mı bu acaba

5.  Alıntı Originally Posted by mertazor Yazıyı Oku
    Dün SKBNK viop-spot farkı 0.08 iken satıp yeter uğraşamıcam demiştim. Bugün yine fark 0.18 lere geldi, yine bağlayacağım galiba.
    Hastalık mı bu acaba
    Merhaba, ben de dün arbitraj pozisyonlarımın yarısını kapamıştım, bugün çoğunu tekrar açtım.
    Uğraşmak istemeyen bir kere alıp ay sonunda kapatır. Ancak düzenli takip edip kapatır açar veya sizinkinden daha yüksek oranlı bulduğunuzda oraya taşırsanız haliyle daha yüksek getiri elde ediyorsunuz. Bu imkan da her zaman olmuyor, bu ara borsa deli hareket ettiği için pek çok fırsat oluştu.

ISFIN kapama fırsatı veriyor

7. Herşey taban yine teminat fazlası oldu. Taban olmamış işlem yapilabilecek iyi oran veren hisse varsa paylaşabilir misiniz arkadaşlar?

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Herşey taban yine teminat fazlası oldu. Taban olmamış işlem yapilabilecek iyi oran veren hisse varsa paylaşabilir misiniz arkadaşlar?
    Oranlar kötü

Sayfa 123/210 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •