Originally Posted by muhteberu 98,5 B Takipçi artı bir oldu.. tek rakibim elon most
Originally Posted by çıtak 829425 flat... siftah... abv... 1600 point (komisyon hariç haaaa, kılçıksız ) sabırsız TRADER.. pala 10000 verdi
Originally Posted by tidebringer Ereğli bilançosu bugün mü yarın mı net bilen var mı Bugün .....yarın thy....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
SPOT da iştahlar yerinde gene! salı ne oluyordu!
Originally Posted by alenichev Yemin ediyorum TR bir cok avrupa ulkesinden pahali su anda. Fiyatlar kafayi yemis ama insanlar hala nasil yemedi ona sasiriyorum. karl marksın sözü var ya din toplumların afyonudur diye halimize şükrediyoruz.
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by tidebringer 04.08.2023 USD : 26,99 EUR : 29,79 XU100 : 7400,56 XU030 : 8022,92 VIOP : 8239,75 XAUUSD: 1940 BRENT : 85,60 EURUSD: 1,10 ASTOR: 112 Gün kapanışı ile rakamları güncelleyeceğim. Arkadaşın roma rakamları ile alakası yok gibi başlığı açmadıkça hiç dikkat etmezdim LII nın yanına bi tane I atsan yetecekken solada bi X koymuşsun
Bofa,yf ,hsbc,teb bu kadar mal satacak da endeks böyle duracak.. Bakalım akşama ne kadar geri alış yapacaklar...
adam geldi dün tepeyi işaretledi dahası var mı?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Forum Rules
Yer İmleri