Bayrağın direğinin acısı var sende işte durum bu , psikolojinden de görülüyor 😂😂😂, atlatman (çıkarman ) biraz zaman alacak anlaşılan 😂😂😂😂, bu hissede olduğumdan beri bir defa hisse ile ilgili olumlu birşey yazdığını görmedim hep negatifsin ama hisse nerelere geldi , fakat sen hala hisseyi takibi bırakamadın enterasan valla , okuduğun psikoloji kitapları levelda düşürmüş sende , ne yapıyon kitapları tersten mi okuyon eva , hisseni de satmışsın git yatırım yapacak hisseler ara ne işin var senin buralarda cafer , ulver konusunada gelecek olursak hisse gidecek gidecek derken ulver , adamı yerden yere vuruyorduNUz , ben senin gibi hisseyi dalavere için tutmuyorum ( zamanında Cool u da çarpmıştın ) temettü hissesi gözüyle bakıyorum , faiz oranlarının düştüğü düşeceği bir ortamda bu hissenin dahada değerleneceği gözüyle tutuyorum ve temettümü bekliyorum , hissenin üzerinde yaptığı stres ruh halini bozmuş belli , onun için ne de olsa aynı şirketin ortağı idik acil şifalar diliyorum sana kardeş 😂😂,
Yer İmleri