Hissesi olanlarda bu eva denen şahsiyete niye tepki göstermiyor onu da anlamıyorum ,
Yabancı takası işyatırımın raporuna göre 20 kasımda 25,87 iken 21 kasımda 25, 63 e düşmüş , günlük olarak 0,20-25 puan inip çıkıyor , buda yabancının hisseyi tuttuğunu gösteriyor iyi bir durum
Sn Serdarın bu grafiktede bayrak formasyonu oluşuyor bugünde devam etti , 9 dan 18 e kadarki sert yükseliş sonrası hisse dinlenme veya soluklanma denilen döneme girdi , 2 haftadır devam eden bu süreçte 18-19 u direnç ve 16-17 yide destek seviyesi yaptı kendine buda yükseliş trendinin bozulmadığını gösteriyor , formasyon sonundada mantıken formasyon direğinin boyu olan 18-9 arasındaki fark kadar yükseliş beklenilir buda 29-30 fiyat demek , 30 fiyatta bile fk 8 oluyor , klimasan gibi bir şirket için normal hatta düşükte denilebilir , yükseliş trendinin bozulması ancak Enverin kafayı sıyırması ile olur , tek bir günde 16,50 maliyetle aldığı hisseleri büyük zararla vermesi demek olur , ayrıca bu adamlar uzun vadeli de değildir , operasyona 35 milyon tl gibi yüksek bir havuzla başladı Enver, bunu büyük ihtimalle bir yerlerden fonladı bununda kısa dönemde geri gitmesi gerekir ayrıca türkiye gibi bir anda herşeyin değişebildiği bir ülkede riske girmez bu adamlar süreyi uzun tutmazlar yoksa olay ellerinde patlar , şahsi görüşümdür ytd değildir.
Tatlı adamsın vesselam. Ülver bir süredir görünmüyor ama sen de güzel renk kattın yani.
Neyse, sen bana bakma; ben girerim çıkarım, bir daha girerim bir daha çıkarım, ama aman size bişey olmasın kardeş.
Ha bu arada şu peşinde olduğun bayrak/flama formasyonu konusu var ya, aman direğine dikkat et....
Anladın onu sen😀.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Yer İmleri