Bayraðýn direðinin acýsý var sende iþte durum bu , psikolojinden de görülüyor 😂😂😂, atlatman (çýkarman ) biraz zaman alacak anlaþýlan 😂😂😂😂, bu hissede olduðumdan beri bir defa hisse ile ilgili olumlu birþey yazdýðýný görmedim hep negatifsin ama hisse nerelere geldi , fakat sen hala hisseyi takibi býrakamadýn enterasan valla , okuduðun psikoloji kitaplarý levelda düþürmüþ sende , ne yapýyon kitaplarý tersten mi okuyon eva , hisseni de satmýþsýn git yatýrým yapacak hisseler ara ne iþin var senin buralarda cafer , ulver konusunada gelecek olursak hisse gidecek gidecek derken ulver , adamý yerden yere vuruyorduNUz , ben senin gibi hisseyi dalavere için tutmuyorum ( zamanýnda Cool u da çarpmýþtýn ) temettü hissesi gözüyle bakýyorum , faiz oranlarýnýn düþtüðü düþeceði bir ortamda bu hissenin dahada deðerleneceði gözüyle tutuyorum ve temettümü bekliyorum , hissenin üzerinde yaptýðý stres ruh halini bozmuþ belli , onun için ne de olsa ayný þirketin ortaðý idik acil þifalar diliyorum sana kardeþ 😂😂,

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri