Sayfa 124/176 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174 ... SonSon
Arama sonucu : 1408 madde; 985 - 992 arası.

Konu: ARCLK - Arçelik A.Ş.

1. Enerji işinde bir firma aradaki farkı açacak acaba hangisi olacak şuan güneş enerjisi işinde alfa solar ile smartg piyasa lider europower astor ise galiba başka ürünler yapıp satıyorlar.
    Bakalım piyasanın en büyüğü kim olacak tecrübeli arkadaşlar cevap yazarsa bilgilenmis oluruz .

2. Arçelikin belki de 50 yıldır ülkenin en uzak noktasına kadar satış ve servis ağı var.

Bugün benzine yapılan ÖTV artışı ile birlikte doğalgaza da yapıldı. Bu elektrik fiyatlarında daha kallavi zamlar demek.

Her evde bir buzdolabı olması gibi mutlaka güneş panelinin de olması artık şart.

Arçelik bu işte geç bile kalmış olabilir. Geçenki açıklamalarında ihracat düşünüyoruz gibi bişi demişlerdi ama yurt içi satışta dağıtım ağıyla avantajlı olabilir.

Gerçi hiçbirimiz Koçlar kadar akıllı olamayız. Yerini ve zamanını bizden iyi biliyor olmalılar.
     Alıntı Originally Posted by ugur1706 Yazıyı Oku
    Enerji işinde bir firma aradaki farkı açacak acaba hangisi olacak şuan güneş enerjisi işinde alfa solar ile smartg piyasa lider europower astor ise galiba başka ürünler yapıp satıyorlar.
    Bakalım piyasanın en büyüğü kim olacak tecrübeli arkadaşlar cevap yazarsa bilgilenmis oluruz .
    Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Günlük, haftalık ve aylık teknik analiz...

kaynak : https://tr.investing.com/equities/arcelik-technical
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

4. Günlük RSI değeri 72,06
    Haftalık RSI değeri 67,31
    Aylık RSI değeri 77,87

5.  Alıntı Originally Posted by ozer4151 Yazıyı Oku
    ARCLK Arçelik, İstanbul Beylikdüzü’nde 10mnEUR yatırım ile yapay zeka desteği ile üretilecek yüksek kaliteli güneş paneli üretim tesisi kurdu. Tesis, yıllık 550 bin panel üretim kapasitesine sahip olup yılın ikinci yarısında kapasitenin 1 milyonun üzerine çıkarılması hedeflenmektedir. Yatırımın, uzun vadede finansalları destekleyeceğini düşünüyoruz.

tüm arçelik bayileri güneş enerjisi paneli satacak dersek, güneş panelinde ülkenin en iyi satışını ve kurulum için uygun pozisyonda olduğunu gösteriyor. insanlarda evlerinin çatılarına kurulum yapmaya başlayacaktır.avrupa da amerikada yapıyorlar. özellikle prefabrik evlerde ihtitaçları karşılıyor.
    arcelik uzun vadede çok gider. bu fiyatlar bedava.dolar bazlı grafiğine baktınızda göreceksiniz.
    Gerçekten koç gurubu çok önemli yatırımlara imza atıyor... Hayırlısı olsun...

6. 2 nci çeyrek bilanço tarihi 21 Temmuz 2023...
    Geçen sene 2 nci çeyrek bilançoda 258.59 milyon TL net kâr açıklamıştı...
    Ben bu sene rekor bir kâr açıklayacağı beklentisi içindeyim... Hayırlısı bakalım...

7.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    2 nci çeyrek bilanço tarihi 21 Temmuz 2023...
    Geçen sene 2 nci çeyrek bilançoda 258.59 milyon TL net kâr açıklamıştı...
    Ben bu sene rekor bir kâr açıklayacağı beklentisi içindeyim... Hayırlısı bakalım...
    Hiç şüphem yok.

Arçelik rekorlara doymaz
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Hiç şüphem yok.

Arçelik rekorlara doymaz
    Abi sende de var mıydı bu hisse ??

Sayfa 124/176 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz