Sayfa 124/210 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 985 - 992 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1. tskb poz. yarısını kapattım ama çok uzun sürdü.
    nakitte bekleyelim yarın ne olur bir bakalım.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

2. -284 faizmi mi

Tesekkurler Bear Abi

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    -284 faizmi mi

Tesekkurler Bear Abi

ISGYO spot tavan oldu son dakikalar, viop eksi kapattı
    Çok iyi fırsattı ama kıl payı kaçırdım, en büyük pozisyon ISGYO'da bir de : )

4. ogleden sonra bayagi bir para bosa cikinca 39 lardan ulker acmistim son 3 dakika 22 faizleri gorunce robotu 3 saniye ye getirdim cabuk bitirsin ulkerleri diye o esnada oldu bu olay robot sagolsun 4-5 tanesini kapatabildi seans bittiginden dolayi ama karanlik odada manuel vadeli ve spot u ayni fiyatlarda kapattik sanirim 1 dakika daha gec islem yapmis olsak vadelisini 1 lira asagidan almis olucaktik kismet degilmis

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    ISGYO spot tavan oldu son dakikalar, viop eksi kapattı
    Çok iyi fırsattı ama kıl payı kaçırdım, en büyük pozisyon ISGYO'da bir de : )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    son 3 dakika 22 faizleri gorunce robotu 3 saniye ye getirdim cabuk bitirsin diye o esnada oldu bu olay robot sagolsun 4-5 tanesini kapatabildi
    kismet degilmis
    Tablo Göster Kısmını Kapatsan ve 1 saniyeye ayarlasan sen görmezdin ama çatır çatır kapatırdı
    Parametrelerden.

Tablo Güncelleme Saniye = 1
    H | Tavan/Taban | Tablo = H
    Bear_Bull
    @BearBull26

6. hergun yeni bir sey ogreniyoruz simdi powerpoint de kesin vardir buda

piyasalar bugun notr olsa baride arbitrajlilara firsat ciksa 60 lardan isfin tskb acsak hic fena olmaz

7. skbank taban satışta 21 milyon lot
    tskb taban da ise 5 milyon lot koydular
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8. Sn bear bull

uufuk zamanından beri sizi takip ederim. Katkılarınız ve yardımlarınızdan çok faydalandım.
    Uzun zamandır arbitraj tarafına eğilmeyi düşünüyorum. Fon ve KKM ci olarak riski pek sevmiyorum.
    robotunuz için şunu sormak istiyorum,
    orta seviye c#biliyorum fakat bu yazdığınız robotu kendi başıma oluşturmam mümkün değil.
    Excel tarafında hayal ettiğiniz her şeyi yapabilirim diye düşünüyorum.
    Bu robotu anlık verileri analiz ederken ve kararları verirken ideal tarafında yapıp excel e sonucu mu insert ediyorsunuz yoksa bütün işlemi excel de yapıp ideal e emir mi yolluyorsunuz(bu yapılabiliyor mu bilmiyorum)?

Sayfa 124/210 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •