Teknosa
Macd durumu gayet pozitif!!!!
Uzaktan çekim!!!!
Ha Buda yakın çekim, uykum kaçtı aklıma geldi, beğendim bir bose marka ses tesisatı vardı ev icin Teknosa da dur bir grafiğine bakayım belki bedavaya gelir diye çizdim!!!!
Düşeni kırarsa hedef siyah çizgi,
Yeşil ana destek kırarsa gözünün yaşına bakma ver, kırmızı ara direnç kırarsa mavi öptüm seni, HACİM ısrarla artıyor dikkat!!!!
Rsi cezaevinden çıkmayı bekleyen mahkum gibi
Hareketli ortalamalar kıvamında
Bakın Ne güzel yazıyorum tepedekileride diptekileride, hiçbir hikayesine bakmadan sadece çizgiler ile muhattap olarak!!!!
Kendi hikayeninizi kendiniz yazın çizin!!!!
Eğitim çalışmasıdır
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ALCAR
Aylikta 2011'deki benzerlik dikkat çekici... Bollinger orta bandının EMA 50'yi yukarı kesmesi ve Macd hareketi çok benziyor...
Yorumsuz olacaktı, biraz grafikte olanı yazdık. Doğru karar verip veremediğimiz yakında belli olur...
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
Bundan sonra hep yukarı...
Soda - petkm hadi hayırlısı...
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)
abi 2004 den beri bir fiil grafik çizerim ilk hissem ersu idi
burayı çok ky seyrettiği için formasyon ağırlıklı eğitim ile eğlenceli hale getirip, kimsenin burnu kanamasın, herkesin eli ekmek tutsun gibisinden düşünerek bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum.
yoksa çok haklısın formasyonlar yanıltııcı olabiliyor ama inan buraya attığım her grafiğin içinde binbir emekle yaşanmış yılların hayat hikayesi var, yoksa kolay kolay paylaşım yapmam, iyi olur Allahtan kötü olur benden bilirler.
Yer İmleri