Originally Posted by MedwiG İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye'de 3 milyon 650 bin Suriyeli sığınmacı var Kendime masallar.!! Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yarin 17.96 ya kitlerlermi yine
Originally Posted by paramanya Yarin 17.96 ya kitlerlermi yine Taşıma suyla değirmen dönmez.!!! Crash tüm hızıyla otobanda.!! KKM a para yatıran.!!! Sazanların dövizlerini yakıyorlar.!!! Nebatinin dümen suyuna gidenler.!!! Bindiği dalı kesiyor.!!! Kendime masallar.!! Masallar dünyası.!!!
Süleyman Soylu : Bu yıl terör örgütüne katılan sayısı sadece 31 kişi.
Originally Posted by MedwiG İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye'de 3 milyon 650 bin Suriyeli sığınmacı var Kadınlar ve cocuklar dahil degil herhalde
Originally Posted by MedwiG İçişleri Bakanı : 211.908 kişi Türk vatandaşlığını kazandı . Ne yapmışlarda kazanmışlar acaba?
Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by EGEDUK Süleyman Soylu : Bu yıl terör örgütüne katılan sayısı sadece 31 kişi. Kusuratlı sayı vereyim inandırıcı olsun
Originally Posted by YapraksızYonca Kusuratlı sayı vereyim inandırıcı olsun Tamam da…. Bu sayı mı verilir? [emoji3]
Forum Rules
Yer İmleri