Originally Posted by
Mathias
Borsacı bazı arkadaşlar tanıdım yıllar içinde . İş yerinde emekliliğini bekleyen bir abi mesela. 2018 de de 2 milyon civarı parası vardı borsada hala 2 milyon. 2 yi 4 bile yapamamış dolar 3 iken 30 oldu.Ama nasıl akıl veriyor sağa sola , neler neler . Bir duysanız borsa bu adamdan sorulur falan sanırsınız. Tavandan verdim , alandan kazansın , kademeli alım , buralardan topla , emeklilik , temettü yatırımcılığı , yükselen üçgen , alçalan takoz , parabolik yükseliş , favök , yatırım verimliliği o hoo aklına ne gelirse. Bilen biliyor. İlk başlarda ziya ziyaaa derdik son zamanlarda daha da gaz veriyoruz bu daha da çoşuyor. Geçmişden namlı spekülatör isimlerden bahsedip kafalarına nasıl mal yıktığını falan anlatıyor. O verdikçe bu almış falan sonra telefon açmışlar abi yapma etme falan

Tam bir kıyıcı.
atışmanızı zevkle takp ediyorum burların ahrekletlenmesi güzel lakin 2018 de 2 milyon tl yi bir maymuna verip bist 50 veya 100 den rastegle 15 hisse seçtrtip satın aldırsaydık bile bu dediğinin olması mümkün değil yani tamam kendi savlarını desteklmek için argumanalr üretmeye çalışıyorsun ama biraz gerçekci olsa iyi olur... taraf değilim lakin elinde en az 5 sene tuttuğun bir hisse yoksa human01 in yazdıkalrını anlamn biraz zor ford maliyeti 12 lira olan adam bu sene ilk temettü taksidi 20 kusur lira... maliyetinden yüksek temettü alıyor yani bunu yaşamadan anlayamazsın taraf değilim lakin uzun vade yatırım stratejisi sağlam olan birinin gerçekelri senin hayallerinin bile ötesinde ve gerçek bu yanlış anlama bunalrı taraf olduğum için yazmıyorum sadece neden human01 ,in yazdıkalrına ön yargılı yaklaştığını anlamanı sağlamak için yazıyorum
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri