Sayfa 126/946 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon
Arama sonucu : 7565 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by Batuhan78 Yazıyı Oku
    Sayın Eredka geçen hafta endeks yükselirken ,bizimkisinin 0.84 civarı koyduğu duvardan sonra böyle karışık zamanlarda 0.9 üzerine atacağına düşünüyordum ve bunun için 0.82 den ekleme yaptım.Ama bizimkisi hâla bezdirme ve iteleme peşinde.Geçen haftaki düşünceme artık kendimde inanmıyorum.Bu kadar boş satış midemi bulandırdı .YTD..
    Sn batuhan normalde 90 bekliyoruz
    70 iteliyorlar ama piyasa çok kötü yabancı kaçıyor ülkeden ekonomi sıkıntılı başdakilerin umrunda değil 69 dan alış girmiş bekliyoruz ne hale geldik 1 krşluk Trede yapıyoruz

2.  Alıntı Originally Posted by Eredka Yazıyı Oku
    Baktım iniyor verdim 70 den
    Beni de 0.71 den silkeledi.
    Kalanlara bol kazançlar.
    Aylardır bekledim zarar %40,
    Beklediğim seviyelere gelirse tekrar görüşmek dileğiyle.
    Kalanlara bol kazançlar.

YTD.

3.  Alıntı Originally Posted by OKTAY5 Yazıyı Oku
    Kalanlara bol kazançlar.
    Kalanlara bol kazançlar.

YTD.
    Herkes için hayırlısın olsun.Bizimkisi puslu havayı sever.Tam onun havası verir- iteler ,alır -kaçar.Korku filmi izler gibi izliyoruz.Bizimkisi bize akşama ne hazırlıyor acaba..Artık bizde geyiğe vurduk..Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by OKTAY5 Yazıyı Oku
    Kalanlara bol kazançlar.
    Kalanlara bol kazançlar.

YTD.
    Saçma sapan bir psikolojiye girdik
    70 den verip tekrar 71 den aldım . Normalde böyle davranışlar yapmam artık nasıl bir kafaya eriştiysek

5.  Alıntı Originally Posted by Eredka Yazıyı Oku
    Saçma sapan bir psikolojiye girdik
    70 den verip tekrar 71 den aldım . Normalde böyle davranışlar yapmam artık nasıl bir kafaya eriştiysek
    Endeks çok hareketli bi aşağı bi yukarı.
    Bende takipteyim.
    Alttan sattıklarımı belkide üstten yerine koyabilirim.
    Hakkımız da hayırlısı bakalım.

YTD.

6.  Alıntı Originally Posted by Eredka Yazıyı Oku
    Baktım iniyor verdim 70 den

Hahaha hemen vermişsin üstadım... uzun vadeli bakalım....ben ekim 2018 i bekliyorum ....kapıya kilidi vurmazlarsa

7.  Alıntı Originally Posted by Sayısalanaliz Yazıyı Oku
    Hahaha hemen vermişsin üstadım... uzun vadeli bakalım....ben ekim 2018 i bekliyorum ....kapıya kilidi vurmazlarsa
    Zarar büyük anlayacağın maliyet düşürme filan dipsiz kuyu gibi oldu unutmakta fayda var....Ekim 2019 olarak revize etmem gerekecek tarihi...Gülüyorum ama biraz fazlasıyla zordan gülmeye başladık...neyse Allah gülmekten ayırmasın çok kriz görüp çok kaybettiğimiz oldu son gülen iyi güler diyelim...

8. teknik beklenti filan hepsi yalan oldu...beklenmedik bianda yapıştırırlar yukarı hemde aklımdaki fiyatta yanılmazsam çok hoş olur ama ne zaman olur onuda şimdiden kestirmek çok zor...burdakilerin kaçı bu durumu görür oda ayrı konu...ama ben arkasından bakmak yerine kayıkta olmak istiyorum çok fazla takip bu durumlarda ister istemez hata yaptırıyor...uzak kalıp izlemeye çalışacağım...

Sayfa 126/946 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •