-

Originally Posted by
Batuhan78
Sayın Eredka geçen hafta endeks yükselirken ,bizimkisinin 0.84 civarı koyduğu duvardan sonra böyle karışık zamanlarda 0.9 üzerine atacağına düşünüyordum ve bunun için 0.82 den ekleme yaptım.Ama bizimkisi hâla bezdirme ve iteleme peşinde.Geçen haftaki düşünceme artık kendimde inanmıyorum.Bu kadar boş satış midemi bulandırdı .YTD..
Sn batuhan normalde 90 bekliyoruz
70 iteliyorlar ama piyasa çok kötü yabancı kaçıyor ülkeden ekonomi sıkıntılı başdakilerin umrunda değil 69 dan alış girmiş bekliyoruz ne hale geldik 1 krşluk Trede yapıyoruz
-

Originally Posted by
Eredka
Baktım iniyor verdim 70 den
Beni de 0.71 den silkeledi.
Kalanlara bol kazançlar.
Aylardır bekledim zarar %40,
Beklediğim seviyelere gelirse tekrar görüşmek dileğiyle.
Kalanlara bol kazançlar.
YTD.
-

Originally Posted by
OKTAY5
Kalanlara bol kazançlar.
Kalanlara bol kazançlar.
YTD.
Herkes için hayırlısın olsun.Bizimkisi puslu havayı sever.Tam onun havası verir- iteler ,alır -kaçar.Korku filmi izler gibi izliyoruz.Bizimkisi bize akşama ne hazırlıyor acaba..Artık bizde geyiğe vurduk..Ytd
-

Originally Posted by
OKTAY5
Kalanlara bol kazançlar.
Kalanlara bol kazançlar.
YTD.
Saçma sapan bir psikolojiye girdik
70 den verip tekrar 71 den aldım . Normalde böyle davranışlar yapmam artık nasıl bir kafaya eriştiysek
-

Originally Posted by
Eredka
Saçma sapan bir psikolojiye girdik
70 den verip tekrar 71 den aldım . Normalde böyle davranışlar yapmam artık nasıl bir kafaya eriştiysek
Endeks çok hareketli bi aşağı bi yukarı.
Bende takipteyim.
Alttan sattıklarımı belkide üstten yerine koyabilirim.
Hakkımız da hayırlısı bakalım.
YTD.
-
-
-
teknik beklenti filan hepsi yalan oldu...beklenmedik bianda yapıştırırlar yukarı hemde aklımdaki fiyatta yanılmazsam çok hoş olur ama ne zaman olur onuda şimdiden kestirmek çok zor...burdakilerin kaçı bu durumu görür oda ayrı konu...ama ben arkasından bakmak yerine kayıkta olmak istiyorum çok fazla takip bu durumlarda ister istemez hata yaptırıyor...uzak kalıp izlemeye çalışacağım...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri