Sayfa 126/735 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. Arkadaşlar devre kesicinin işyeyişi şudur,

örnek bugün vakko açılışı 3,60 olsun, devre kesici yemesi için 1.seansda 3,96 ya değerse devre keser( yani marj % 10 olursa)
    2.seans açılış fiyatı 3,75 olsun 2 seans devre kesiciyi yemesi içinde tahtanın 4,13 değmesi lazım.Tabiki düşüşlerdede bu sistem aynı şekilde işler

ve çok kısa zamn içinde 4 devre kesici yerse kredili işleme ve açığa satış yasaklanıyor (ama artık piyasa bunada alışdı çünkü eskiden bu karar çıkınca tahta ertesi günler genelde hep eksi yazıyordu ama artık piyasa pek takmıyor ) ytd

2. Benim açıklamanın örneklemeli olanı olmuş ama düşüşlerde devre mevre kesmiyor...
    bkz YGYO

Alıntı Originally Posted by Adel1903 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar devre kesicinin işyeyişi şudur,

örnek bugün vakko açılışı 3,60 olsun, devre kesici yemesi için 1.seansda 3,96 ya değerse devre keser( yani marj % 10 olursa)
    2.seans açılış fiyatı 3,75 olsun 2 seans devre kesiciyi yemesi içinde tahtanın 4,13 değmesi lazım.Tabiki düşüşlerdede bu sistem aynı şekilde işler

ve çok kısa zamn içinde 4 devre kesici yerse kredili işleme ve açığa satış yasaklanıyor (ama artık piyasa bunada alışdı çünkü eskiden bu karar çıkınca tahta ertesi günler genelde hep eksi yazıyordu ama artık piyasa pek takmıyor ) ytd

3. Kademe atacak var mı?

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. benim kulağıma kadar bişeyler geldi sen paspas etmeye çalış bakalım nereye kadar

bol tradeler spek

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5. vebal almayayım ALLAH KORUSUN
    ytd

Alıntı Originally Posted by Timmuçin Yazıyı Oku
    Ulan ifşa edeyim diyorum

speküle olur suç olur diye korkuyorum

neyse oyalan bakalım biraz daha

ytd
    O kadar eminsiniz yani ky lehine mi durum ?

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by ferrero Yazıyı Oku
    o kadar eminsiniz yani ky lehine mi durum ?

Sm-n920c cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu işi benden daha iyi bilen birçok kişi var onlar ne yapacağını bilir ben tercihimi kıpraşmayın yönünde kullanıyorum

ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Timmuçin Yazıyı Oku
    bu işi benden daha iyi bilen birçok kişi var onlar ne yapacağını bilir ben tercihimi kıpraşmayın yönünde kullanıyorum

ytd
    Kesinlikle.... . 3.23 den almıştım. Biraz gıpraşim dedim 63 den tekrar geldim. Her seans bir kez ekrana bakmak yeterli burada. Yoksa sağlığa zararlı...

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 126/735 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •