Sayfa 126/387 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon
Arama sonucu : 3092 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. ky arkadaşlar panik yapıyorlar...tedbirleri ceza olarak algılıyorlar..bu yüzden de panik olanların bir kısmı kar realizasyonu veya panik satışları yapıyor...temelcilerin güzel bir lafı var...su akar yolunu bulur..gidecek hisse her türlü gider...kredi yasağı ,üzerine de brüt yasak işlem hacmini ve talebi düşürüyor...sabretmeye devam ediyorum..bakalım neler olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    uleyn BIST yalanini si..sinler
    KY seninde beynini ...

Aslinda bu isin en karli cikani Turkiye ama illede kucuk beyinli KY sapliyacaklar , neyse
    tek can sikan, alis yapacak nakit olmamasi

israilin butun endeksleri pozitif

https://www.investing.com/indices/is...onalIndices=on
    bende de nakit yok...fuul maldayım...geçmişte nadiren nakite geçtiğimde bile pişman olmuş ve sattığım hisseleri daha yukarıdan almıştım..o yüzden de ben olayı akışına bırakıyorum...bakalım tahta yapıcılar neler yapacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Acilen bir psikoloğa görünmen lazım.
     Alıntı Originally Posted by Monte Carlo Yazıyı Oku
    Ukalalık yapıp her konuda fikir beyan edip hadsizlik yaparsan nazar almaya mahkum olursun. Her forum sayfasında aldığın hisseleri yazıp reklam peşinde koşarsan çok nazar alırsın. Şimdi vasıfsız müritlerin saldırıya geçer normal olarak. Eşine Allah şifa versin ama bunun sorumlusun sensin.Her boka yorum yapmak egonun ezikliğidir. Bir dost tavsiyesi. Allah sana çok versin ama çeneni tutmayı da nasip etsin.
    Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. [QUOTE=keko;6585296]bende de nakit yok...fuul maldayım...geçmişte nadiren nakite geçtiğimde bile pişman olmuş ve sattığım hisseleri daha yukarıdan almıştım..o yüzden de ben olayı akışına bırakıyorum...bakalım tahta yapıcılar neler yapacak ??[/Q
    tahta yapıcını işine geliyor böyle durumlar . onlar profesyoneller ..bizler mahalle takımıyız .herzaman kaybetmeye mahkumuz .onlara karşı kazanmanın yolu beklentisi olan kağıdı uygun yerden almak .sabredip beklemek ..sabır etmek ...

5. Kendi adıma burada küçük bir pozisyonum olduğu için izleyici olarak okuyorum.
    Öncelikle katkı sağlayan herkese saygılar..

@Monte Carlo Acil şifalar dileyip bel altı vurmuşsun. Allah herkesi bir şekilde sınar. Umarım senin sınavın çok zorlu geçmez..

@keko Eşinizi acil şifalar dilerim...Allah sağlık ve uzun bir ömür versin. Topiğe olan katkınızdan dolayı da teşekkür ederim...

Son olarak 2 cümle yazıp kenara çekileyim..
    Hisse brüt takasta. Bu kredi ve açığa satıştan daha önemli...Alan aynı gün satamadığı ve şu an yüksek riskli bir günde olduğumuz için alıcı zayıf olur. Normaldir de...
    Bu günlerde sakin kalıp ileriye bakmak lazım...

Selamlar...

6.  Alıntı Originally Posted by Monte Carlo Yazıyı Oku
    Ukalalık yapıp her konuda fikir beyan edip hadsizlik yaparsan nazar almaya mahkum olursun. Her forum sayfasında aldığın hisseleri yazıp reklam peşinde koşarsan çok nazar alırsın. Şimdi vasıfsız müritlerin saldırıya geçer normal olarak. Eşine Allah şifa versin ama bunun sorumlusun sensin.Her boka yorum yapmak egonun ezikliğidir. Bir dost tavsiyesi. Allah sana çok versin ama çeneni tutmayı da nasip etsin.
    Terbiyesizlik etme..tanımadığın biri için haddini aşma..

7. sn.Keko boşverin...

8. Boşverin sn.keko.Sizi bilen biliyor.

Sayfa 126/387 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •